ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019

Υπέροχη μουσική βραδιά στη συναυλία των καθηγητών του Δημοτικού Ωδείου Άργους Μυκηνών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:03:00 π.μ. | | |
Υπέροχη μουσική βραδιά στη συναυλία των καθηγητών του Δημοτικού Ωδείου Άργους Μυκηνών
Μια υπέροχη μουσική βραδιά απόλαυσε το φιλόμουσο κοινό στο Άργος από τους καθηγητές του Δημοτικού Ωδείου στην αίθουσα Μέγας Αλέξανδρος.
Στη συναυλία των καθηγητών του Δημοτικού Ωδείου που διοργανώθηκε από τον Δήμο Αργους Μυκηνών και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Δημήτρη Κρίγγο σε συνεργασία με το Δημοτικό Ωδείο, οι εκλεκτοί καθηγητές του Ωδείου ερμήνευσαν με υπέροχο τρόπο έργα των Schumann. Bach. Kreisler Debussy και των δικών μας Βασίλη Τενίδη και Νίκου Σκαλκώτα. Το κοινό ανταποκρίθηκε και αγκάλιασε την εκδήλωση μιας και η αίθουσα ήταν γεμάτη και καταχειροκροτήθηκε κάθε ερμηνεία. Μια πολύ όμορφη και ποιοτική βραδιά!
Ο καλλιτεχνικός Διευθυντής κ. Χριστοδούλου προλόγισε και έκλεισε την εκδήλωση, ενώ στο τέλος έπαιξε και ο ίδιος κλείνοντας την συναυλία.
Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Δημήτρης Κρίγγος, τόνισε:  "Είμαστε πολύ περήφανοι για το Δημοτικό μας Ωδείο. Είναι ένα από τα καλύτερα της χώρας και διαθέτει αξιολογότατους καθηγητές, οι οποίοι μας παρουσίασαν μια καταπληκτική συναυλία με έργα των Schuman, Bach, Kreisler, Faure, Debussy, Boccherini, Τενίδη, Borne και του μοναδικού Νίκου Σκαλκώτα, προς τιμήν του οποίου το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών ονόμασε το 2019 «Έτος Σκαλκώτα».
Ως Αντιδήμαρχος χαίρομαι πολύ που έχω και την αρμοδιότητα του Δημοτικού Ωδείου και στόχος μου η μέγιστη δυνατή εξέλιξη αυτού. Ευχαριστώ ιδιαιτέρως τον κ. Νίκο Χριστοδούλου, καλλιτεχνικό διευθυντή του Ωδείου μας, την κα Λιάνα Λημνιούδη, υπεύθυνη του Ωδείου και τους εξαίρετους καθηγητές μας για τη χθεσινή βραδιά και τη διαχρονική προσφορά τους."
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ