ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019

Δεν παραχωρεί η Ένωση Ερμιονίδας το γήπεδο του Κρανιδίου!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:15:00 μ.μ. | | | |
Δεν παραχωρεί η Ένωση Ερμιονίδας το γήπεδο του Κρανιδίου!
Αντίθετη ειναι η Ένωση Ερμιονίδας στην τυχόν παραχώρηση του γηπέδου Κρανιδίου σε άλλη ομάδα του Κρανιδίου και επικαλείται την καταπόνηση του γηπέδου. 

Αναλυτικά το κείμενο που αναρτήθηκε στην σελίδα της Ερμιονίδας στο Facebook:

Η Ένωση Ερμιονίδας με αφορμή το θέμα του Γηπέδου Κρανιδίου και την τυχόν παραχώρηση του για χρήση σε άλλη ομάδα του Κρανιδίου δηλώνει πως δεν συναινεί σε καμία περίπτωση στην παραχώρηση του.

Όποιος έχει ασχοληθεί με την ΑΕ Κρανιδίου και αργότερα με την Ένωση Ερμιονίδας γνωρίζει τον αγώνα όλων των διοικήσεων για να κρατηθεί το γήπεδο σε καλή κατάσταση καθ όλη την αγωνιστική περίοδο.

Ουδέποτε η ομάδα μας έκανε προετοιμασία στο γήπεδο Κρανιδίου καθώς και όλα της τα φιλικά τα έδινε σε άλλα γήπεδα για να αποφευχθεί η καταπόνηση του γηπέδου. 

Κάτι ανάλογο έγινε και φέτος με κοινή διαπίστωση τον Αύγουστο ότι το γήπεδο δεν βρίσκονταν σε κατάσταση να ανταπεξέλθει σε προπονήσεις και αγώνες κάθε εβδομάδα.

Η Ένωση Ερμιονίδας δεν είναι διατεθειμένη να ρισκάρει την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου και να βρεθεί σύντομα να ψάχνει γήπεδο για τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις και για το λόγο αυτό δηλώνει ότι εντός των προσεχών ημερών θα γίνει ΓΣ των μελών της Ένωσης Ερμιονίδας καθώς και των μελών των Διοικητικών Συμβουλίων της ΑΕ Κρανιδίου με μοναδικό θέμα το Γήπεδο Κρανιδίου την παραχώρηση του και το ιδιοκτησιακό καθεστώς. Μέχρι λοιπόν να ξεκαθαρίσει το ζήτημα δεν συναινεί στην χρήση του γηπέδου απο οποιοδήποτε άλλο συλλογο

ΥΓ: Να υπενθυμίσουμε ότι ο εξοπλισμός των αποδυτηρίων, γραφείων διαιτητων, κλιματιστικά και ηλεκτρολογικο υλικό, πάγκοι δίχτυα τερμάτων, διαφημιστικό πινακίδες κλπ αποτελούν περιουσιακά στοιχεία της Ένωσης που αποκτήθηκαν με κόπο και χρήματα ΌΛΩΝ των διοικήσεων.
Με τιμή το ΔΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ