Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου 2019

Γιώργος Χαλκίδης: "Είμαι χαρούμενος που αναλαμβάνω τον Διομήδη"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:44:00 μ.μ. | | | |
 Γιώργος Χαλκίδης: "Είμαι χαρούμενος που αναλαμβάνω τον Διομήδη"
Ο Γιώργος Χαλκίδης μιλάει στο e-handball.gr για την απόφασή του να αναλάβει τη θέση του προπονητή στην ομάδα του Διομήδη Άργους αλλά και για τις συζητήσεις που έκανε με την Ομοσπονδία για την Εθνική ομάδα Νέων:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανάληψη της θέσης του προπονητή στον Διομήδη Άργους. Είναι μία πολύ τιμητική πρόταση. Σε συνδυασμό με την ομοσπονδιακή μου ιδιότητα ως προπονητής της Εθνικής, υπήρξε μία πολύ καλή συνεργασία για να βρεθεί μία λύση με την Ομοσπονδία και τον πρόεδρο, Κώστα Γκαντή. Δεν ήθελα να αφήσω την Εθνική, διότι είναι η μεγάλη μου αγάπη ταυτόχρονα ήθελα να βοηθήσω και τον Διομήδη.

Δεν έχω εγκατασταθεί στο Άργος. Θα υπάρχει ένα πήγαινε-έλα, Αθήνα – Άργος. Θα δούμε πως θα πάει η διαδικασία μέχρι τέλος της σεζόν. Στη συνέχεια, θα είμαστε σε συζητήσεις με τον σύλλογο.

Με την Εθνική είναι ένα ζήτημα ανοιχτό. Είμαστε ακόμα σε συζητήσεις με την ΟΧΕ. Υπάρχει μία θετική εικόνα και αύρα και ευχαριστώ την Ομοσπονδία για την κατανόηση και την υποστήριξη.

Ο κύριος λόγος που δέχτηκα την πρόταση του Διομήδη ήταν κυρίως γιατί στην ομάδα αυτή αγωνίζεται ο βασικός κορμός της Εθνικής Νέων, που θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο του χρόνου το καλοκαίρι. Συνεπώς, είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να δουλέψω με ένα μεγάλο ποσοστό της Εθνικής σε μία ομάδα«.

Πηγή: e-handball.gr
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ