ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019

Ο Γ. Διδασκάλου δεσμεύτηκε για έργα αρχαιολογικών και πολιτιστικών προορισμών στην Ερμιονίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:45:00 μ.μ. | |
Ο Γ. Διδασκάλου δεσμεύτηκε για έργα αρχαιολογικών και πολιτιστικών προορισμών στην Ερμιονίδα
 Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας, κ. Γιάννης Γεωργόπουλος, επισκέφθηκε χθες τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Πολιτισμού, κ. Γεώργιο Διδασκάλου, στο γραφείο του στην Αθήνα. 

Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στους αρχαιολογικούς χώρους, στα μνημεία και σε όλα τα στοιχεία που συνθέτουν την πολιτιστική κληρονομιά της Ερμιονίδας. Παράλληλα τόνισε την αναγκαιότητα άμεσης υλοποίηση έργων που αφορούν την πολιτιστική και αρχαιολογική ανάδειξη του Δήμου μας.

Έπειτα από γόνιμη και εποικοδομητική συζήτηση, η οποία διεξήχθη σε εγκάρδιο κλίμα, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτισμού διαβεβαίωσε τον Δήμαρχο ότι δεσμεύεται προσωπικά για την άμεση υλοποίηση έργων στην κατεύθυνση προβολής και ανάδειξης των αρχαιολογικών και πολιτιστικών προορισμών της Ερμιονίδας. 

Σύντομα θα πραγματοποιήσει προγραμματισμένη επίσκεψη στον Δήμο μας με εξειδικευμένο επιτελείο του Υπουργείου, ώστε να γίνει αξιολόγηση από κοντά, του πολιτιστικού πλούτου του Δήμου μας και να ιεραρχηθεί η υλοποίηση των έργων, πάντα σε συνεννόηση και συνεργασία με την Δημοτική Αρχή.

Γραφείο Δημάρχου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ