ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019

Δεσμοί Αίματος: Ένα μεγάλο ευχαριστώ

Δεσμοί Αίματος: Ένα μεγάλο ευχαριστώ
Το διήμερο 2 και 3 Νοεμβρίου κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του 13ου Παλαμήδειου πρωταθλήματος πολεμικών τεχνών που έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του κλειστού γυμναστηρίου Ναυπλίου και σε συνεργασία με το Κέντρο Ενημέρωσης και Προσέλκυσης Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών (ΚΕΔΜΟΠ) «Χάρισε Ζωή» ο Σύλλογος μας ανέπτυξε για μια ακόμα χρονιά δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των επισκεπτών και αθλητών στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο που βρισκόταν στον εξωτερικό χώρο του σταδίου.

Κορυφαία στιγμή αυτών των δράσεων αποτέλεσε το μεσημέρι του Σαββάτου η εντός του σταδίου γνωριμία της δότριας Λένας από την Αθήνα με τον λήπτη του μοσχεύματος μυελού των οστών Νίκο από την Ελαφόνησο Λακωνίας. Η Λένα είχε εγγραφεί εθελόντρια από μέλη του Συλλόγου μας το 2015 κατά τη διάρκεια του ίδιου πρωταθλήματος ενώ παρακολουθούσε τους αγώνες στους οποίους συμμετείχε τότε ο γιος της. Όταν ενημερώθηκε ότι είχε την τύχη να βρεθεί συμβατή, αποφάσισε να δωρίσει το πολύτιμο μόσχευμα δίνοντας ξανά ζωή σε ένα νέο άνθρωπο, αποδεικνύοντας έτσι το μεγαλείο της ψυχής της και την ποιότητα της σαν άνθρωπος, καθώς θεώρησε ότι απέκτησε τον τρίτο της γιο μέσω της δωρεάς του μοσχεύματος.

Με τον τρόπο αυτό οι παρευρισκόμενοι αθλητές και θεατές του πρωταθλήματος κατάστησαν αυτόπτες μάρτυρες ενός ιδιαίτερα συγκινητικού στιγμιότυπου όταν ο ευτυχής Νίκος ευχαρίστησε την περήφανη Λένα με μια τρυφερή αγκαλιά. Μια ομολογουμένως μοναδική στιγμή που αποτελεί και μια αναγνώριση των προσπαθειών και των κόπων των μελών του Συλλόγου μας στον αγώνα που δίνουν για την εγγραφή όσο το δυνατόν μεγαλύτερου αριθμού εθελοντών δοτών μυελού των οστών.

Ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές αιμοδότες και δότες μυελού, τους διοργανωτές του Παλαμήδειου πρωταθλήματος πολεμικών τεχνών, το ΚΕΔΜΟΠ – «Χάρισε Ζωή» και όλους όσους υποστηρίζουν τον εθελοντισμό έμπρακτα και θα χαρούμε υποδεχτούμε όλους στο επόμενο Παλαμήδειο πρωτάθλημα, σε ένα άρτια οργανωμένο διήμερο αθλητισμού και ευγενούς άμιλλας.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ