ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019

Διακρίσεις για τον σύλλογο "Ερμής" στους αγώνες τοξοβολίας στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:52:00 π.μ. | | |
Διακρίσεις για τον σύλλογο "Ερμής" στους αγώνες τοξοβολίας στο Ναύπλιο
Εντυπωσιακά τα αποτελέσματα των πανελληνίων αγώνων τοξοβολίας που έγιναν το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Ναύπλιο.

Ο μόλις 10 ετών Παπακωνσταντόπουλος Γιώργος κατέρριψε το πανελλήνιο ρεκόρ στο σύνθετο τόξο παμπαίδων με επίδοση 577/600. Το προηγούμενο ρεκόρ ήταν 565 και δεν είχε καταρριφθεί από το 2016. Ο Παπακωνσταντόπουλος είναι ένας πολλά υποσχόμενος αθλητής αφού διατηρεί τη θέση του στο βάθρο σε όλους τους επισήμους αγώνες και μάλιστα με αξιοσημείωτα σκορ.
Ο Καρβούνης Κώστας κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στο σύνθετο τόξο ανδρών ενώ η υψηλή του επίδοση τον ανέβασε στην Α κατηγορία που του επιτρέπει να ανταγωνιστεί τα μεγάλα ονόματα του αθλήματος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα γίνει στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας τον Φεβρουάριο.

Η 9χρόνη Σπανοσωτηροπούλου Τέτη που διατηρεί την υψηλότερη επίδοση της χρονιάς κατέκτησε ξανά την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο.

Σταθερά στην πρώτη θέση παραμένει και η Τσαβαχίδου Μαρούσα σε έναν αγώνα που κρίθηκε στον 1 πόντο.
Αξιόλογη εμφάνιση έκαναν και η Ζαφειρόπουλου Μαρία που διατήρησε την θέση της στην Α κατηγορία Νεανίδων, αλλά και η Στρεμμένου Έλενα με το χάλκινο μετάλλιο της στο Ολυμπιακό τόξο παγκορασίδων. Γενναία προσπάθεια έκαναν και ο Λυγιδάκης Νίκος που μια αστοχία τον άφησε χωρίς εξοπλισμό και αγωνίστηκε με δανεικό τόξο και η τραυματισμένη Αλεξόπουλου Αναστασία.

Ο προπονητής της ομάδας Μάνθος Στρεμμένος δηλώνει υπερήφανος και το ήθος και την προσπάθεια των αθλητών του και συνεχίζει την εντατική προετοιμασία για το αγώνα πρωταθλήματος .
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ