ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019

Εκπαιδευτική επίσκεψη στο Αρχαίο Θέατρο της Τουριστικής Σχολής στο Άργος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:53:00 π.μ. | |
Εκπαιδευτική επίσκεψη στο Αρχαίο Θέατρο Άργους πραγματοποίησαν της Τουριστικής Σχολής το Άργος
Συνεχίζονται οι εκπαιδευτικές επισκέψεις στο πλαίσιο του μαθήματος Ελληνικός Πολιτισμός για τους σπουδαστές-τριες της ειδικότητας Τουριστικό Πρακτορείο ( Διοίκησης και Οικονομίας στον Τουρισμό) στο Αρχαίο Θέατρο του Άργους. 

Οι εκπαιδευόμενοι-νες μελλοντικοί Τουριστικοί Πράκτορες με συνοδεία των καθηγητριών τους κα Καραβάνου Αννα και κα Καραναγνώστη Αικατερίνη επισκέφθηκαν την Παρασκευή 8/11/2019 το μεγαλύτερο αρχαίο θέατρο στον Ελλαδικό χώρο με χωρητικότητα 20.000 θέσεων λαξευμένο στο μεγαλύτερο μέρος του σε φυσικό βράχο. 
Στο κορυφαίο αυτό αρχαίο μνημείο της πόλης οι σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να περπατήσουν στην ορχήστρα και στις κερκίδες να καταγράψουν τις πληροφορίες που τους δόθηκαν αλλά και να φωτογραφηθούν σε πολλά σημεία του. 

Επίσης είχαν την ευκαιρία καθηγητές και σπουδαστές-τριες να επισκεφθούν και τις Θέρμες που γειτνιάζουν με το Αρχαίο Θέατρο ώστε να συμπληρώσουν επαρκώς τις γνώσεις τους για τα λουτρικά συγκροτήματα των ρωμαϊκών χρόνων. Την εκπαιδευτική χρονιά 2019-2020 λειτουργεί στην Τουριστική Σχολή νέα ειδικότητα “Τεχνικός Διοίκησης και Οικονομίας στον Τουρισμό”- Τεχνικός Τουριστικού γραφείου. 
Η ειδικότητα δημιουργεί στελέχη, πλήρως καταρτισμένα, στο τομέα των τουριστικών και ταξιδιωτικών υπηρεσιών. 

Οι απόφοιτοι καταρτιζόμενοι αποκτούν Βεβαίωση Επαγγελματικής Κατάρτισης, η οποία οδηγεί σε Πτυχίο Επαγγελματικής Κατάρτισης επιπέδου 5, κατόπιν συμμετοχής στις εξετάσεις Πιστοποίησης Επαγγελματικής Κατάρτισης και έχουν τα απαραίτητα εφόδια ώστε να απασχοληθούν σε όλο το φάσμα της τουριστικής και ταξιδιωτικής βιομηχανίας, συμπεριλαμβανομένων τουριστικών γραφείων, τουριστικών οργανισμών, τουριστικών επιχειρήσεων, επιχειρήσεων οργάνωσης συνεδρίων και μεταφορικές επιχειρήσεις. 

Για το ΙΕΚ Κων/νος 
Καχριμάνης Δ/ντής
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ