ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019

Ο Μητροπολίτης Κάλλιστος Γουέαρ επισκέφθηκε τον Άγιο Λουκά και την Αγία Μονή στο Ναύπλιο (βίντεο)

Ο Μητροπολίτης Κάλλιστος Γουέαρ επισκέφθηκε τον Άγιο Λουκά και την Αγία Μονή στο Ναύπλιο (βίντεο)
 Στα πλαίσια της επισκέψεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Διοκλείας Κάλλιστου Γουέαρ, με ομάδα Βρετανών Ορθοδόξων προσκυνητών στην Αργολίδα , συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Αργολίδας Νεκτάριο στο Ιερό προσκύνημα του Αγίου Λουκά του Ιατρού στα Λευκάκια Ναυπλίου. 
Ο Μητροπολίτης Αργολίδας καλωσόρισε και ξενάγησε τον Μητροπολίτη Διοκλείας και τους επισκέπτες στο ναό και το μουσείο που είναι αφιερωμένο στον Άγιο Λουκά.
Ο Μητροπολίτης Κάλλιστος ευχαρίστησε τον Αργολίδας Νεκτάριο για την φιλοξενία του και την κατατοπιστική του ομιλία για τον Άγιο Λουκά.
Επίσης ο Μητροπολίτης Κάλλιστος εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον προσκυνηματικό ναό αλλά και για την Αγιογράφηση του.
Κατόπιν οι Βρετανοί επισκέπτες μαζί με τον Μητροπολίτη Διοκλείας επισκέπτηκαν το Βυζαντινό μοναστήρι της Αγίας Μονής στην Άρια Ναυπλίου, όπου ενημερώθηκαν για την ιστορία της μονής από την ηγουμένη μοναχή Χαραλαμπία.
Η επίσκεψη των προσκυνητών τελείωσε με μοναστηριακό κέρασμα από τις μοναχές.
Ο Μητροπολίτης Κάλλιστος επισκέφτηκε την Αργολίδα την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019.Τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται σε προσκυνηματική εκδρομή στην Πελοπόννησο. Μετά την Μεσσηνία και τη Λακωνία επισκέπτεται την Αργολίδα.
Στην Αργολίδα επισκέφτηκαν την Ιστορική Ιερά Μονή Αγίου Δημητρίου Καρακαλά στο Ναύπλιο, την Αγία Μονή ,την Μονή Ταξιαρχών και Παναγίας Αγνούντος στην Επίδαυρο.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ