ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019

Ο "Γυρηόνης" σφυροκοπά την Αργολίδα - Μεγάλη προσοχή σε ποτάμια, ρέματα και ιρλανδικές διαβάσεις

Ο "Γυρηόνης" σφυροκοπά την Αργολίδα - Μεγάλη προσοχή σε ποτάμια ρέματα και ιρλανδικές διαβάσεις
 Σε επιφυλακή έχουν τεθεί οι αρχές και στην Αργολίδα για την επέλαση της κακοκαιρίας Γηρυόνης που θα ενταθεί τις επόμενες ώρες και μέχρι το πρωί.

Η έντονη είναι η κακοκαιρία Γηρυόνης και στην Αργολίδα, με βροχές και καταιγίδες που κατά τόπους είναι ισχυρές έως πολύ ισχυρές και ενδέχεται να συνοδευτούν από χαλαζοπτώσεις ενώ υπάρχουν προειδοποιήσεις πως είναι δεινητικά επικίνδυνη. 

Μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δείχνουν τις επόμενες ώρες οι διερχόμενοι οδηγοί που περνούν μέσα από ρέματα και ποτάμια χρησιμοποιώντας τις γνωστές ιρλανδικές διαβάσεις, καθώς η βροχή ειναι πολύ δυνατή και τα ρέματα θα κατεβάσουν πολύ νερό και υπάρχει ο κινδυνος να παρασυρθούν.

Η Πολιτική προστασία εξέδωσε πριν λίγο οδηγίες:
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 

Κακοκαιρία με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που κατά τόπους θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις. Πιο συγκεκριμένα θα επηρεαστούν τις πρωινές ώρες τα νησιά του Ιονίου, η δυτική Στερεά, η δυτική Πελοπόννησος και πιθανώς η Ήπειρος, μέχρι τις προμεσημβρινές ώρες η ανατολική Στερεά, η ανατολική Πελοπόννησος, η Εύβοια, η Κρήτη, μέχρι το απόγευμα η Θεσσαλία, οι Σποράδες, οι Κυκλάδες, τα νησιά του βορείου και του ανατολικού Αιγαίου και μέχρι τις βραδινές ώρες η δυτική και κεντρική Μακεδονία και τα Δωδεκάνησα. 

 Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 5 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 με 9 μποφόρ. Βαθμιαία από τα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές κυρίως στα βόρεια.

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 

Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, οι οποίες θα είναι κατά τόπους ισχυρές, μέχρι τις προμεσημβρινές ώρες στην ανατολική Πελοπόννησο. Τα φαινόμενα από αργά το απόγευμα θα σταματήσουν. 

Ανεμοι: Ανατολικοί νοτιοανατολικοί 5 με 7 και στα ανατολικά τοπικά 8 μποφόρ. Βαθμιαία από τα νότια θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς 4 με 6 μποφόρ. 

Θερμοκρασία: Από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ