ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019

Το 3ο Valencia C.F. Elite Tournament "Διαμαντής Ανδρώνης" 13 έως 16 Απριλίου στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:02:00 π.μ. | | |
Το 3ο Valencia C.F. Elite Tournament "Διαμαντής Ανδρώνης" 13 έως 16 Απριλίου στο Ναύπλιο
Ο Αϊτορ Μπας θα παρευρίσκεται από τις 3 μέχρι τις 6 Ιανουαρίου στην Αθήνα για να μάθει στους μικρούς Τερματοφύλακες όλα τα μυστικά των «νυχτερίδων».

Ο Aitor Bas είναι Υπεύθυνος Μεθοδολογίας Προπόνησης Τερματοφυλάκων της Ακαδημίας της Βαλένθια και καθηγητής προπονητικής τερματοφυλάκων για το European Sports Business School της Βαλένθια και έρχεται στην Αθήνα για το «Players Selection Camp» που διεξάγει η GPS SEE / Valencia CF στις αθλητικές εγκαταστάσεις Fous de Foot στην Βάρη και Pallini Arena στην Παλλήνη.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, ο Aitor Bas θα σχεδιάσει και θα επιμεληθεί το Elite Goalkeeper Camp του Ιανουαρίου και σε συνεργασία με τους προπονητές τερματοφυλάκων της GPS SEE/ Valencia C.F., θα μεταλαμπαδεύσουν στα παιδιά τα μυστικά των «νυχτερίδων» και θα τους φέρουν κοντά με το προπονητικό πρόγραμμα goalkeeping της Valencia CF.

Οι σχολές ποδοσφαίρου της GPS SEE – Valencia C.F και η Ακαδημία της Valencia C.F κατανοώντας απόλυτα τις ιδιαιτερότητες και τη σημασία της θέσης του τερματοφύλακα έχουν σχεδιάσει ειδικό πρόγραμμα γι’ αυτούς αλλά και για τους προπονητές τους. Στο ποδόσφαιρο, δεν υπάρχει άλλη θέση που να έχει τέτοια επίδραση στην επιτυχία ή στην αποτυχία μιας ομάδας. Οι προπονητές που ασχολούνται με τους τερματοφύλακες χρειάζεται να έχουν τις κατάλληλες γνώσεις με γνώμονα τις ειδικές τεχνικές, τακτικές και νοητικές ικανότητες που η θέση απαιτεί.

Στόχος του προγράμματος είναι η συνεχής εξέλιξη που θα αναδείξει και να βελτιώσει μια σειρά από τεχνικά και νοητικά χαρακτηριστικά του αθλητή.

Για την επίτευξη των παραπάνω σκοπών δίνεται έμφαση στην τεχνική κατάρτιση ανεξαρτήτως επιπέδου αλλά και τη διαμόρφωση προσωπικοτήτων με σταθερότητα χαρακτήρα (εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων) και ποιότητα ηγεσίας, προσόντα απαραίτητα για την συγκεκριμένη θέση, συνδυάζοντας τις αρχές τις ευγενούς άμιλλας, της ομαδικότητας, της έκφρασης και της διασκέδασης.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει προπόνηση σε τομείς όπως: TEXNIKH – TAKTIKH – ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ

Ταυτόχρονα, τις ημέρες του camp θα πραγματοποιηθεί και Σεμινάριο Προπονητών Τερματοφυλάκων με απώτερο σκοπό την καλύτερη δυνατή τεχνική κατάρτιση των προπονητών πάνω στο μοντέλο προπόνησης της Ακαδημίας της Valencia C.F. 
 
Η εκπαίδευση και κατάρτιση των προπονητών του δικτύου σχολών της Valencia CF που θα διδάσκουν το πρόγραμμα ποδοσφαίρου στα παιδιά κάθε χώρας, είναι μία από τις πιο σημαντικές πτυχές του προγράμματος. Οι προπονητές σε κάθε χώρα εκπαιδεύονται πάνω στη μεθοδολογία της Ακαδημίας της Βαλένθια, το μοντέλο παιχνιδιού της και το προπονητικό μοντέλο της προσαρμοσμένο στις ανάγκες και το πλαίσιο της κάθε χώρας. Υπεύθυνοι για αυτό είναι εξειδικευμένοι προπονητές της GPS και της Valencia CF, με προηγούμενη εμπειρία στην Ακαδημία του συλλόγου.

«Εκπαιδεύουμε ανθρώπους – δημιουργούμε ποδοσφαιριστές»

Το πρόγραμμα ποδοσφαίρου της GPS / Valencia C.F. Νοτιοανατολικής Ευρώπης στοχεύει στην εξάπλωση της εικόνας και της φιλοσοφίας της Valencia C.F. σε όλο τον κόσμο και στη διάδοση της φημισμένης μεθοδολογίας του συλλόγου σε κάθε μέρος του πλανήτη και λειτουργεί ως ένα εκτεταμένο δίκτυο scouting για την Valencia CF. Η Ακαδημία της Valencia C.F. έχει αναπτύξει το Προπονητικό της Μοντέλο με βάση το μοντέλο παιχνιδιού της πρώτης ομάδας, το οποίο έχει καθοριστεί από την ξεχωριστή ταυτότητα του συλλόγου.

ELITE PLAYERS SELECTION CAMP


Η δεύτερη φάση του προγράμματος Elite φτάνει στο τέλος της για την ποδοσφαιρική σεζόν 2019-20 με τη διεξαγωγή ενός Selection camp από 3 έως 6 Ιανουάριου.

Το συγκεκριμένο camp είναι το πιο σημαντικό βήμα της χρονιάς για το Elite πρόγραμμα της GPS SEE / Valencia CF έως τώρα, μιας και η απόδοση των αθλητών σε αυτό θα αποτελέσει το βασικό κριτήριο για την προπονητική ομάδα στην επιλογή αυτών που θα εκπροσωπήσουν την GPS SEE – Valencia C.F στην επόμενη φάση του προγράμματος. Σε αυτή, οι αθλητές θα κληθούν να σχηματίσουν μεικτές ομάδες από όλη τη Νοτιοανατολική Ευρώπη οι οποίες θα λάβουν μέρος στο διεθνές τουρνουά 3rd Valencia C.F. Elite Tournament το οποίο θα διεξαχθεί στο Ναύπλιο από 13 έως 16 Απριλίου. Σε αυτό το τουρνουά, θα συμμετάσχουν η ακαδημίας της Βαλένθια, η επίλεκτη ομάδα GPS USA και άλλες επαγγελματικές ομάδες από την Ελλάδα και το εξωτερικό σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2019-20

Σκοπός του Elite Program είναι η καλύτερη δυνατή προετοιμασία ταλαντούχων νεαρών ποδοσφαιριστών από τη Νοτιοανατολική Ευρώπη, ώστε να διεκδικήσουν θέση εάν επιλεχθούν στην ακαδημία της Valencia C.F. ή άλλου Ευρωπαϊκού Επαγγελματικού Συλλόγου με τη συμπλήρωση του 16ου έτους από τη γέννησή τους και μετά. Το πρόγραμμα χωρίζεται έως και σε τρεις φάσεις. Η κάθε φάση είναι σχεδιασμένη ανάλογα με την ηλικιακή κατηγορία και της ανάγκες που τα παιδιά έχουν σε κάθε μία από αυτές.

3η Φάση: Επίλεκτοι Νοτιοανατολικής Ευρώπης – NATIONAL SELECTIONS

Σε αυτή τη φάση όσοι θεωρηθούν έτοιμοι και επιλεχθούν από την προπονητική ομάδα του Elite Program για το επόμενο βήμα, θα κληθούν να προπονηθούν και θα αντιμετωπίσουν σε αγώνες τους καλύτερους παίκτες του Elite Program από όλες τις περιοχές της Νοτιοανατολικής Ευρώπης στο διεθνές τουρνουά 3rd Valencia C.F. Elite Tournament.
Elite Development Tournament: 13-16 Απριλίου 2020

4η Φάση: SOUTH EAST EUROPE ELITE PROGRAM – INTERNATIONAL TEAM

Επίλεκτη Ομάδα ανά ηλικιακή κατηγορία: 18 παίκτες ανά ομάδα
Ταξίδι στην Ισπανία ή άλλη χώρα του εξωτερικού ανάλογα με την ηλικιακή κατηγορία : Φιλικοί Αγώνες με ακαδημία Valencia CF & GPS Spain εναλλακτικά συμμετοχή σε επίσημο τουρνουά GPS Spain / Valencia CF.
Διάρκεια: 5-7 ημέρες

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: info@gps-see.eu
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ