ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019

Με επιτυχία η ομιλία για την παχυσαρκία στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:23:00 π.μ. | | |
Με επιτυχία η ομιλία για την παχυσαρκία στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Αργολίδας
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ομιλία με θέμα «Η παχυσαρκία στα άτομα με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες» στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Αργολίδας τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου και ώρα 6:00μμ.

Οι γονείς των μαθητών-τριών της σχολικής μας μονάδας είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να λύσουν τις απορίες τους σχετικά με θέματα διατροφής, τους προδιαθεσικούς παράγοντες που συμβάλλουν στην εμφάνιση της παχυσαρκίας από την παιδική ηλικία, όπως και τους τρόπους αντιμετώπισης και αλλαγής κουλτούρας στις διατροφικές συνήθειες. 
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η Συντονίστρια Ειδικής Αγωγής και Ενταξιακής Εκπαίδευσης περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Παρίση Μαρία, Εκπαιδευτικοί της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και μαθητές-τριες της σχολικής μονάδας. 
Ευχαριστούμε θερμά τον Παιδίατρο της Νοσηλευτικής Μονάδας Άργους του Γ.Ν. Αργολίδας κ. Αντωνόπουλο Σταύρο, που ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα μας όπως και την Εργοθεραπεύτρια κ. Στράτου Ελπίδα. Επίσης το Γ.Ν. Αργολίδας που είναι πάντα αρωγός σε κάθε δράση μας που έχει σκοπό την πρόληψη και προαγωγή της υγείας του μαθητικού μας πληθυσμού. Ευχαριστούμε επίσης ιδιαιτέρως τον Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας κ. Γαληνό Ιωάννη που ενέκρινε τη συγκεκριμένη δράση όπως και τον κ. Γιατράκο Ιωάννη, Υπεύθυνο Σχολικών Δραστηριοτήτων.

Η Σχολική Νοσηλεύτρια Ο Σύλλογος Διδασκόντων
Δαμασκηνή Μπόγρη

Ο Διευθυντής
Σωτήρης Ταραντίλης



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ