ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019

Δράσεις του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ ΕΦΚΑ Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:14:00 μ.μ. |

 Συμμετοχή του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ ΕΦΚΑ Αργολίδας σε συλλαλητήριο και
Το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ-ΕΦΚΑ Αργολίδας συμμετέχει:


Πρώτον:

Στο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο που έχουν οργανώσει οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις(ΣΕΑ) ΙΚΑ-ΟΑΕΕ-ΔΗΜΟΣΙΟΥ-ΠΟΣΕ ΟΑΕΕ-ΕΛΤΑ-ΟΣΕ-ΠΕΣ ΝΑΤ-ΠΣΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ-ΠΕΤΟΜ ΤΕΕ – ΠΟΣΕΑ ΕΤΕΑΠ-ΕΣΤΑΜΕΔΕ, το Σάββατο 14 ΔΕΚΕΜΒΡΗ, ώρα 12:30 μ.μ. στα ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ.

Αναχώρηση με πούλμαν που διαθέτει ΔΩΡΕΑΝ η Ομοσπονδία Συνταξιούχων ΟΑΕΕ στις 9:00 το πρωί στη ΔΕΗ ΝΑΥΠΛΙΟΥ, στις 9:15 από την πλ.Νέας Κίου και στις 9:30 από τον ΟΣΕ ΑΡΓΟΥΣ.

Η παρουσία σας κρίνεται απαραίτητη για να διεκδικήσουμε ό,τι με τη βία μας άρπαξαν και συνεχίζουν όλες οι κυβερνήσεις. Ό,τι με αγώνα, σκληρή δουλειά και θυσίες κατακτήσαμε, πληρώσαμε με τον ιδρώτα και το αίμα μιας ζωής.

Τίποτα δεν μας χάρισαν, δεν τα δανειστήκαμε, δεν τα χρωστάμε σε κανέναν και τα διεκδικούμε στο ακέραιο!
Να εμποδίσουμε και να ανατρέψουμε τις πολιτικές που οδηγούν στο νέο προμελετημένο έγκλημα την Κοινωνική Ασφάλιση για εμάς, τα παιδιά και τα εγγόνια μας.

Δεύτερον:

Συμμετέχει ως συνδιοργανωτής στην Εκδήλωση της Επιτροπής Ειρήνης Αργολίδας, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στις 11:00 στο Εργατικό Κέντρο Άργους με θέμα: «Η Νέα ΕλληνοΑμερικανική συμφωνία για τις βάσεις, οι παγκόσμιες εξελίξεις και ο ρόλος του λαϊκού κινήματος». Παρακαλείστε να συμμετάσχετε.


ΕΚ ΤΟΥ ΔΣ


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ