ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019

Ολόκληρο το πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στο Δήμο Ναυπλιέων (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:21:00 μ.μ. | | | | |
Ολόκληρο το πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στο Δήμο Ναυπλιέων (βίντεο)
  Συνέντευξη τύπου παραχωρησε η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ του Δήμου Ναυπλιέων Μαρία Ράλλη παρουσία των μελών του Δ.Σ. του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού - Περιβάλλοντος - Αθλητισμού - Τουρισμού και αναφέρθηκε στο Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα που φέτος θα είναι πλούσιο σε εκδηλώσεις σε όλο το Δήμο.

Το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Συντάγματος στο Ναύπλιο θα γίνει το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019, στις 6.30 το απόγευμα, το οποίο παραδοσιακά θα συνδυαστεί με μία συναυλία.
Η έναρξη του Πάρκου του Αη Βασίλη αναμένεται να γίνει, στις 15 Δεκεμβρίου και θα επιφυλάσσει μία έκπληξη στους μικρούς μας φίλους. Μια μεγάλη ομάδα από ξυλοπόδαρους, ταχυδακτυλουργούς και διασκεδαστές θα διεγείρουν τη φαντασία των μικρών και μεγάλων παιδιών. Η λειτουργία του Πάρκου του θα ολοκληρωθεί στις 3 Ιανουαρίου 2020.

Τέλος, για πρώτη φορά φέτος θα ανάψει τα φώτα του και το εναλλακτικό Χριστουγεννιάτικο Δέντρο, της Πύλης Πολιτισμού σε συνεργασία με το Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ, στην πλατεία Ωνάση, την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου, στις 6 το απόγευμα, το οποίο θα συνδυαστεί με ένα μεγάλο DJs πάρτι με αγαπημένους ήχους από καλλιτέχνες με απήχηση στις νεαρές κυρίως ηλικίες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ