ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Μητροπόλεως Αργολίδας στο Ναύπλιο

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Μητροπόλεως Αργολίδας στο Ναύπλιο (βίντεο)
Η Ιερά Μητρόπολη Αργολίδας και ο Δήμος Ναυπλιέων διοργάνωσαν χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με επίκαιρους εκκλησιαστικούς ύμνους και παραδοσιακά κάλαντα από όλη την Ελλάδα και τις αλησμόνητες πατρίδες, τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου στην πρώτη Βουλή των Ελλήνων (Βουλευτικό) στο Ναύπλιο.

Στην Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση συμμετείχαν:

Ο Βυζαντινός Χορός της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδας ,με χοράρχη τον πρωτοψάλτη του Μητροπολιτικού Ιερού ναού Αγίου Γεωργίου Ναυπλίου ,Δημήτριο Καρκαλάτο.
Ο Βυζαντινός Χορός «Άγιος Πέτρος Επίσκοπος Άργους», με χοράρχη τον λαμπαδάριο του καθεδρικού Ιερού ναού Αγίου Πέτρου Άργους Ιωάννη Χαβιαρλή.

Το Μουσικό Σχήμα «Βυζαντινοί και Παραδοσιακοί Αντίλαλοι» με χοράρχη τον πρωτοψάλτη του προσκηνυματικού Ιερού ναού Αγίου Αναστασίου στο Ναύπλιο, Κ.Ρούτουλα.
Η παιδική χορωδία, η μικτή παραδοσιακή χορωδία ενηλίκων και η ορχήστρα του Λυκείου Ελληνίδων παρ. Άργους.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης μίλησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος, ο οποίος ανέλυσε με θεολογική προσέγγιση το περιεχόμενο των ύμνων της Δεσποτικής εορτής των Χριστουγέννων.
Την εκδήλωση παρακολούθησαν μεταξύ άλλων ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Ιωάννης Μαλτέζος, ο Δημαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Μαρία Ράλλη, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ναυπλίου Ιορδάνης Δαμιανός κα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ