ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019

Ο Γιάννης Μανιάτης για Πρόεδρος της Δημοκρατίας;

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:56:00 π.μ. | |
 Ο Γιάννης Μανιάτης για Πρόεδρος της Δημοκρατίας;
 Στην ονοματολογία που έχει αναπτυχθεί τελευταία για το πρόσωπο που θα υποδειχθεί από την Νέα Δημοκρατία για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας, εμπλέκεται πλέον και ο Γιάννης Μανιάτης, πρώην υπουργός και επί σειρά ετών βουλευτής Αργολίδας, όπως αναφέρει το “Secret” της εφημερίδας “Παραπολιτικά”.

Ο πρώην βουλευτής και υπουργός του ΚΙΝΑΛ στον Νομό Αργολίδας, είχε βρεθεί στο επίκεντρο της δημοσιότητας τους προηγούμενους μήνες, αλλά για άλλους λόγους. Τότε τον εμφάνιζαν ως επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη διοίκηση της ΔΕΗ. Κάτι που είχε διαψεύσει με ανακοίνωση του, κατηγορηματικά.

Τώρα, σε σχετική ερώτηση, ούτε το διέψευσε, ούτε το επιβεβαίωσε…

Στο ίδιο δημοσίευμα, αναφέρεται και το όνομα του Σταύρου Δήμα. Υπουργός επί Κ. Καραμανλή και Κ. Μητσοτάκη, επίτροπος στην Ε.Ε. επί Κώστα Καραμανλή και υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας επί Αντώνη Σαμαρά, ο Δήμας, όπως αναφέρει το “Secret” της εφημερίδας “Παραπολιτικά” είναι μια προσωπικότητα που δείχνει να ενώνει όλες τις γενιές και τις τάσεις της ΝΔ. Παράλληλα αντιμετωπίζεται με σεβασμό από τους υπόλοιπους πολιτικούς χώρους, με το ΚΙΝΑΛ να έχει ψηφίσει υπέρ της υποψηφιότητάς του το 2014.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ