ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019

Φωτιά σε σκουπίδια στο Κρανίδι αναστάτωσε τους κατοίκους της περιοχής - Τι ακριβώς συμβαίνει;

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:07:00 μ.μ. | |
Φωτιά σε σκουπίδια στο Κρανίδι αναστάτωσε τους κατοίκους της περιοχής - Τι ακριβώς συμβαίνει;
 Την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου πυρκαγιά εκδηλώθηκε, που έκαιγε όλη μέρα, απέναντι από το βιολογικό Κρανιδίου και είχε πνίξει όλη την περιοχή στο καπνό, όπως μας ενημερώνουν κάτοικοι της περιοχής οι οποίοι μας απέστειλαν και τις φωτογραφίες.
Πρόκειται για σκουπίδια που βρίσκονταν σε διπλανό οικόπεδο της χωματερής με τα σκουπίδια προηγουμένων ετών, απέναντι από το βιολογικό, πίσω από τη διασταύρωση για Κοιλάδα.
Οι κάτοικοι διαπίστωσαν πως το μέρος καθαρίστηκε με χωματουργικό μηχάνημα, που συγκέντρωσε τα σκουπίδια και στη συνέχεια τους έβαλαν φωτιά.
Πιθανότατα, χωρίς ακόμα να έχει διευκρινιστεί , όπως φαίνεται από τους κάδους, πρόκειται για δουλειά που αφορά τον Δήμο και οι κάτοικοι αναρωτιόνται, αν ετοιμάζει μια νέα χωματερή δίπλα στην υπάρχουσα;
Οι κάτοικοι καταγγέλλουν αγανακτισμένοι πως δεν αντέχουν άλλη υποβάθμιση του περιβάλλοντος, ενώ αναφέρουν πως τα λύματα του βιολογικού αποβάλλονται στο ρέμα του Λουτρού μαζί με τα Στερεά απόβλητα, τα όποια η τελευταία νεροποντή τα κατέβασε στον υδροβιότοπο απέναντι από την Κοιλάδα.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ