ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019

Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας κρατείται στο αστυνομικό τμήμα για τα απορρίμματα (βίντεο)

Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας κρατείται στο αστυνομικό τμήμα για τα σκουπίδια (βίντεο)
 Ύστερα από καταγγελία του πρώην Δημάρχου Ερμιονίδας Δημήτρη Σφυρή για παράνομη μεταφόρτωση απορριμμάτων, ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Γ.Γεωργόπουλος προσήλθε αυτοβούλως στο Αστυνομικό τμήμα Κρανιδίου το απόγευμα της Τετάρτης 11 Δεκεμβρίου όπου και κρατείται μαζί με 3 υπαλλήλους τους Δήμου κι έναν ιδιώτη οδηγό φορτηγού. 


Σύμφωνα με τις εως τώρα πληροφορίες η δημοτική πλειοψηφία βλέποντας τα σκουπίδια στους δρόμους και τις ασθένειες να καραδοκούν, βρήκε μια προσωρινή λύση μεταφοράς απορριμμάτων. Η διαδικασία μεταφόρτωσης από τα αυτοκίνητα του Δήμου σε φορτηγό ιδιώτη γίνονταν σ΄ένα κτήμα στην περιοχή Αυλώνα της Ερμιονίδας, με κάποιο τρόπο ο Δημήτρης Σφυρής βιντεοσκόπησε την μεταφόρτωση κι έκανε την καταγγελία και ακολούθως η Αστυνομία έπραξε τα νόμιμα.
Πάντως το γεγονός είναι ένα, η κατάσταση για την δημόσια υγεία δεν είναι καλή, σύντομα τα ποντίκια θα κυκλοφορούν στους δρόμους της περιοχής και καλό θα είναι όλοι να κάτσουν και να βρουν λύση, οι κοκορομαχίες με κίνδυνο την υγεία των κατοίκων είναι αν μη τ άλλο απαράδεκτες.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ