ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019

Γ. Γεωργόπουλος: Οι σύγχρονοι Εφιάλτες της Ερμιονίδας ξαναχτύπησαν

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:35:00 μ.μ. | |
Γ. Γεωργόπουλος: Οι σύγχρονοι Εφιάλτες της Ερμιονίδας ξαναχτύπησαν
Αγαπητές συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες, 

Σήμερα Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019, από το πρωί ξεκίνησε η μεταφορά των απορριμμάτων της Ερμιονίδας σε αδειοδοτημένο χώρο, σε άλλο Νομό, προκειμένου σε σύντομο χρονικό διάστημα να καθαρίσει ο Δήμος μας από τα σκουπίδια.



Η μεταφόρτωση των απορριμμάτων από τα απορριμματοφόρα του Δήμου Ερμιονίδας στα φορτηγά, γινόταν στο παλιό νταμάρι της Αυλώνας, εφόσον μέχρι σήμερα δεν έχει αδειοδοτηθεί ο Δημοτικός Σταθμός Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων.

Απορρίμματα δεν έμεναν κάτω, αφού μόλις άδειαζαν τα απορριμματοφόρα, τα σκουπίδια κατευθείαν φορτώνονταν στα φορτηγά.

Ξαφνικά γύρω στις 12:00, εμφανίστηκε ο Δημήτρης Σφυρής και με το κινητό του τραβούσε φωτογραφίες και βιντεοσκοπούσε την όλη διαδικασία της μεταφόρτωσης και μεταφοράς των απορριμμάτων.

Έπειτα από λίγη ώρα “όλως τυχαίως” εμφανίστηκε ο κ. Φωστίνης Εμμανουήλ του Λάμπρου, που είναι ιδιοκτήτης ενός όμορου αγροκτήματος, ο οποίος έκλεισε με το αυτοκίνητό του το δρόμο που οδηγεί στο νταμάρι και κάλεσε την Αστυνομία.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν να οδηγηθούν στο Αστυνομικό Τμήμα Ερμιονίδας, οι 4 υπάλληλοι του Δήμου Ερμιονίδας που χειρίζονταν τα μηχανήματα (οδηγοί και χειριστές).

Από την πρώτη στιγμή βρέθηκα δίπλα τους, αφού οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι δεν έφταιγαν σε τίποτα και εκτελούσαν εντολές μου.

Αυτή τη στιγμή έχει κινηθεί η διαδικασία του αυτοφώρου εναντίον μου, εναντίον του Αντιδημάρχου Καθαριότητας κ. Τσαμαδού Ιωάννη και εναντίον των 4 υπαλλήλων του Δήμου Ερμιονίδας.

Αγαπητές συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες,

Είναι φανερό ότι ο Δημήτρης Σφυρής θέλει τα σκουπίδια στους δρόμους της Ερμιονίδας, προκειμένου να παίζει τα πολιτικά του παιχνίδια στις πλάτες των Δημοτών.

Αδιαφορεί για την δημόσια υγεία, για το περιβάλλον και για την εικόνα του Δήμου μας. Του αρέσει η σημερινή κατάσταση με τους κάδους απορριμμάτων να ξεχειλίζουν και τα σκουπίδια να υπάρχουν παντού, στους δρόμους, στις πλατείες, στα χωράφια, έξω από τα σπίτια και τα καταστήματα, με τεράστιο κίνδυνο για την Δημόσια Υγεία.

Θέλει τα φετινά Χριστούγεννα αντί για Χριστουγεννιάτικα Δέντρα, να στολίσουμε με λαμπιόνια τους ξέχειλους κάδους των απορριμμάτων.

Αρωγό και συνοδοιπόρο σε αυτή του την προσπάθεια βρήκε τον κ. Φωστίνη Εμμανουήλ του Λάμπρου, ο οποίος παραδόξως ενοχλήθηκε σήμερα από την ταχύτατη μεταφόρτωση των σκουπιδιών από τα απορριμματοφόρα του Δήμου στα φορτηγά, (ενώ επί τόσα χρόνια ανέχεται τόνους σκουπιδιών στο όμορο αγροτεμάχιό του, τα οποία είχαν μεταφερθεί εκεί επί δημαρχίας Δημήτρη Σφυρή), και δεν ενοχλείται καθόλου από το σκουπιδομάνι που υπάρχει σήμερα στους δρόμους της Ερμιονίδας και φαίνεται μάλιστα ότι το προτιμάει.

Oι σύγχρονοι Εφιάλτες της Ερμιονίδας θα απογοητευτούν!!! Δεν θα τους περάσει!!!

Οι καταγγελίες και οι διαδικασίες του αυτοφώρου δεν θα ανακόψουν την προσπάθειά μας να καθαρίσουμε τον Δήμο Ερμιονίδας και ουδόλως θα μας πτοήσουν.

Εγώ και οι συνεργάτες μου δεν σταματάμε. Συνεχίζουμε και θα κάνουμε κάθε προσπάθεια, με οποιοδήποτε κόστος, προκειμένου σε σύντομο χρονικό διάστημα να ξεκινήσει η αποκομιδή των απορριμμάτων και να καθαρίσει η Ερμιονίδα.

Ιωάννης Γεωργόπουλος
Δήμαρχος Ερμιονίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ