ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019

Μαζική θανάτωση αδέσποτων από εισπνεόμενες φόλες στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:52:00 μ.μ. | | | |
Μαζική θανάτωση αδέσποτων από εισπνεόμενες φόλες στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου
Με ένα αποκρουστικό θέαμα ήρθαν αντιμέτωποι στο Θέατρο της Επιδαύρου, εθελοντές που φροντίζουν εδώ και πολύ καιρό αδέσποτα σκυλάκια και γάτες που περιφέρονται στην ευρύτερο αρχαιολογικό και όχι μόνο χώρο, προσφέροντας τους φαγητό και νερό.


Οι άνθρωποι ήρθαν αντιμέτωποι με την τραγική εικόνα των ζώων να βρίσκονται θανατωμένα.

Όπως μας καταγγέλλουν οι ίδιοι πρόκειται για μαζική δηλητηρίαση των αδέσποτων από εισπνεόμενες φόλες όπως τους ενημέρωσε ο κτηνίατρος στον οποίο απευθύνθηκαν.

Τα περιστατικά σύμφωνα με τους ίδιους ξεκίνησαν τον Νοέμβριο όπου εντόπισαν ένα νεκρό σκυλάκι αλλά το αρρωστημένο μυαλό του δράστη ή των δραστών δεν σταμάτησε εκεί καθώς χθες και σήμερα τα κρούσματα πολλαπλασιάστηκαν σε σημείο να μιλάμε για μαζική θανάτωση ίσως και δεκάδων αδέσποτων.

Οι εθελοντές αργά το απόγευμα προσπαθούσαν να εντοπίσουν τα άτυχα ζώα και στην συνέχεια να περισυλλέξουν τα άψυχα σώματα, καθώς όμως έπεσε το σκοτάδι σταμάτησαν τις έρευνες καθώς ηταν σχεδόν αδύνατο να μπορέσουν να εντοπίσουν τα υπόλοιπα και εκφράζουν φόβους οτι και αυτά εχουν πέσει θύματα. 

Οι εθελοντές κατήγγειλαν το περιστατικό στην αστυνομία και τον Δήμο ώστε να βρεθεί ο ένοχος της μακάβριας αυτής πράξης τόσων αθώων ζώων, ενώ επισημαίνουν το τεράστιο κίνδυνο που εκτέθηκαν ακόμα και μικρά παιδιά που παίζουν στον χώρο για να μην αναφέρουμε τους χιλιάδες τουρίστες που επισκέπτονται το  Θέατρο της Επιδαύρου.

Φώτο αρχείου: petlover.gr

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ