ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019

Γκιόλας: Ακόμη προσφέρει στην δημόσια υγεία η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Απέκτησε αξονικό τομογράφο το νοσοκομείο Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:01:00 π.μ. | | |
Γκιόλας: Ακόμη προσφέρει στην δημόσια υγεία η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Απέκτησε αξονικό τομογράφο το νοσοκομείο Ναυπλίου
 Μετά τις προαπαιτούμενες οικονομικές και τεχνικές εργασίες μολυβδοθωράκισης και διαμόρφωσης χώρων, ο Αξονικός Τομογράφος τοποθετείται στη Ν.Μ. Ναυπλίου και θα λειτουργήσει σύντομα.

Όπως αναφέρει σχετικό άρθρο από το site της ΕΡΤ, της 25 Απριλίου 2019.

«Δεκαεννέα αξονικούς τομογράφους με συνολικό κόστος 8,6 εκ. προμηθεύεται το υπουργείο υγείας προκειμένου να εγκατασταθούν σε νοσοκομεία της χώρας. Το κόστος θα καλυφθεί από τα έσοδα που έχουν τα νοσοκομεία από τον ΕΟΠΥΥ, είπε ο υπουργός Υγείας κ. Ξανθός. Όπως εξήγησε ο κ. Πολάκης το συνολικό κόστος ανέρχεται σε 8,6 εκ. ευρώ που θα καλυφθεί από τα έσοδα που έχουν τα νοσοκομεία από τον ΕΟΠΥΥ. «Έχουμε κάνει μια μεγάλη στροφή χρηματοδοτήσεων από τον ΕΟΠΥΥ προς τον δημόσιο τομέα της χώρας», είπε ο κ. Πολάκης, τονίζοντας ότι το 2015 ο ΕΟΠΥΥ έδωσε 50 εκ. ευρώ στα Νοσοκομεία και το 2018 έδωσε σχεδόν 670 εκ. ευρώ.»

Μέσα σε γενικές καταγγελίες για στροφή προς την ιδιωτικοποίηση της Υγείας και με την Κυβέρνηση της Ν. Δ. να κόβει σιγά σιγά τις παροχές προς τα Δημόσια Νοσοκομεία, ας θυμηθούμε τι έκανε η προηγούμενη Κυβέρνηση για τα Νοσοκομεία της περιοχής μας. Αντί να κλείσουν, όπως πολλοί υποστήριζαν με περισσή σιγουριά, εξοπλίζονται με μηχανήματα που θα λύσουν πολλά και βασικά προβλήματα στο νομό μας.

Αυτά, γιατί καλό είναι να μην ξεχνάμε. Οι «αξονικοί τομογράφοι» έχουν αποστολέα την προηγούμενη Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και παραλήπτη τον Αργολικό λαό.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΙΟΛΑΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ