ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019

Τρόφιμα και παιχνίδια από το Νηπιαγωγείο ''Όνειρο'' για την "Τράπεζα Αγάπης" του Ερυθρού Σταυρού Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:58:00 μ.μ. | | | |
Τρόφιμα και παιχνίδια από το Νηπιαγωγείο ''Όνειρο'' για την "Τράπεζα Αγάπης" του Ερυθρού Σταυρού Άργους
Την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου , μέσα σε γιορτινό κλίμα, Εθελοντές Νοσηλευτικής του Ε.Ε.Σ. Άργους μαζί με την Προϊσταμένη Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, επισκεφτήκαμε το Νηπιαγωγείο '' Όνειρο'' και παραλάβαμε τρόφιμα, λάδι, μπισκότα ,παιχνίδια που έφεραν τα παιδιά μαζί με τις οικογένειές τους για την ενίσχυση της < Τράπεζας Αγάπης > του Τμήματός μας.

Η Διεύθυνση του σταθμού ,το προσωπικό αλλά προπάντων οι λιλιπούτειοι μαθητές με τις οικογένειές τους αποδεικνύουν την ανθρωπιά τους σκεπτόμενοι ότι υπάρχουν οικογένειες που δυσκολεύονται να αγοράσουν τα απαραίτητα αυτές τις μέρες αγάπης και προχώρησαν στην συλλογή μέσα από το υστέρημά τους.
Ευχαριστούμε πολύ για την πολύτιμη προσφορά και ακόμη περισσότερο ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε στην διάθεση των ειδών σε οικογένειες που πραγματικά χρήζουν ανάγκης.
Στη συνέχεια οι μικροί μαθητές συμμετείχαν στο βιωματικό εργαστήρι Πρώτων Βοηθειών.
Έγινε ενημέρωση για τον τρόπο προσέγγισης ενός συμβάντος, τα τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης ,τρόποι φύλαξης των φαρμακείων σπιτιού και αυτοκινήτου.
Στο εργαστήρι τα παιδιά με παιχνίδι και μπογιές διδάχτηκαν το τραύμα ,την αιμορραγία,την ρινορραγία,την θλάση και την πνιγμονή.
Μέσα από οπτικοακουστικό υλικό έμαθαν για την αξία των Πρώτων Βοηθειών αλλά και τις Θεμελιώδεις Αρχές που διέπουν όλους εμάς , Εθελοντές και Στελέχη

Σας ευχαριστούμε και σας
Ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα και η Γέννηση του Θεανθρώπου να φέρει χαρά, ελπίδα και Αγάπη!
Γιατί η Αγάπη όσο μοιράζεται έχει την δύναμη να πολλαπλασιάζεται!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ