ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019

Επική πρόκριση του Παναργειακού στα πέναλτι με την Ερμιονίδα για το κύπελλο Αργολίδας

Επική πρόκριση του Παναργειακού στα πέναλτι με την Ερμιονίδα για το κύπελλο Αργολίδας
 Στη διαδικασία των πέναλτι ο Παναργειακός πανηγύρισε την μεγάλη πρόκριση στη συνέχεια του Κυπέλλου Αργολίδας με αντίπαλο την Ένωση Ερμιονίδας.
Οι φιλοξενούμενοι στο ΔΑΚ Άργους ( ταξίδεψαν με μόλις 15 ποδοσφαιριστές καθώς τέσσερις εξέτισαν ποινή από κάρτες) προηγήθηκαν μόλις στο 10′ με τον Ραμίρεζ Φερνάντεζ και οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 61′ με τον Σοβορίγκα. Το σκορ παρέμεινε μέχρι το 90′ και δεν άλλαξε και στην παράταση. Ο αγώνας οδηγήθηκε στα πέναλτι και οι «Λύκοι» πανηγύρισαν με 5-4. Μοιραίος για την Ένωση ήταν ο Μπαρμπέντο που τον νίκησε ο Καπατσώρης.
Για τον Παναργειακό ευστόχησαν όλοι όσοι «εκτέλεσαν», δηλαδή οι: Κυριακόπουλος, Αλάιν, Μπλάτσος, Κωτσοβός, Τζιόλας.
Για την Ερμιονίδα αστόχησε ο Μπαρμπέντο (απέκρουσε ο Καπατσώρης). Ευστόχησαν κατά σειρά οι : Καρτσαμπάς, Μερκούρη, Παναγόπουλος, Καρούτης.
Διαιτητής ο Βαγγέλης Μανούχος.

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Καπατσιώρης, Νικολόπουλος (50′ Τζιόλας), Τσάκα, Βουρνάζος, Ταμπούρης, Εμέκα (46′ Ασπιώτης), Κωτσοβός, Β.Φλεβάρης (46΄Σοβορίγκας), Μπλάτσος, Μανιάτης (62′ Αλάιν), Τζας.

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ: Κύρου, Παπαεμμανουηλίδης (71′ Παναγόπουλος), Μερτύρης, Κάλα, Πιριτζάους, Καρτσαμπάς, Ραμίρεζ Φερνάντεζ, Μπαρμπέντο, Μερκούρη, Εσκουντέρο, Μπουσάι (61′ Καρούτης).
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ