ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019

Ο Ερυθρός Σταυρός Άργους για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:56:00 μ.μ. | | |
Ο Ερυθρός Σταυρός Άργους για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού
Η σημερινή, Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού, είναι η αφορμή για να αναλογιστούμε, πως αν κάποιοι έχουν αποδείξει έμπρακτα ότι έχουν τη δύναμη να αλλάξουν τον Κόσμο μας προς το καλύτερο, αυτοί σίγουρα είναι οι εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού.

 Η έκφραση της ευγνωμοσύνης μας και ένα μεγάλο ευχαριστώ είναι το ελάχιστο που χρωστάμε στους 11.000 ενεργούς εθελοντές του Ε.Ε.Σ., που με την καλοσύνη, την ανιδιοτελή διάθεση προσφοράς, την αγόγγυστη παρουσία και την αφοσίωσή τους καθιστούν δυνατό το Έργο του. 

Χωρίς την συμβολή κάθε ενός και κάθε μίας από αυτούς, την επιμονή και την υπομονή τους, ακόμη και σε αντίξοους καιρούς και συνθήκες, δεν θα ήταν δυνατόν εξάλλου, ο εθνικός μας σύλλογος να ανταποκριθεί στην Ανθρωπιστική του Αποστολή, που δεν είναι άλλη από την στήριξη των συνανθρώπων μας και την ανακούφιση κάθε ανθρώπινου πόνου, σωματικού ή ψυχικού.
Η ιστορία του Ε.Ε.Σ. είναι γραμμένη από τις προσωπικές ιστορίες των Εθελοντών του που με την ανιδιοτελή προσφορά συμβάλλουν στην ανακούφιση ευάλωτων και ευπαθών ομάδων συμπολιτών

Ο Εθελοντισμός είναι στάση ζωής ,ανυψώνει τον άνθρωπο και δίνει δύναμη και κουράγιο στο να είμαστε αλληλέγγυοι και δοτικοί συναισθημάτων.

Το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Άργους με τους Εθελοντές Tου βρίσκονται παντού, όπου υπάρχει ανάγκη και θα προσφέρουν

ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ