ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019

Επιτυχημένη η «Χριστουγεννιάτικη συνάντηση αγάπης» στο Νέο Σχολείο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:04:00 μ.μ. | |
Επιτυχημένη η «Χριστουγεννιάτικη συνάντηση αγάπης» στο Νέο Σχολείο
Την Κυριακή 15/12 ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Νέου σχολείου πραγματοποίησε μια επιτυχημένη «Χριστουγεννιάτικη συνάντηση αγάπης» στις εγκαταστάσεις του Νέου Σχολείου.

Η πρωτοβουλία ήταν αφιερωμένη στο σύλλογο ΑΜΕΑ Αργολίδας και συνοδευόταν από τον κουμπαρά Αγάπης για τα παιδιά του συλλόγου!
Οι όμορφες δραστηριότητες,που σχεδιάστηκαν με περισσή αγάπη από τα μέλη του Συλλόγου, διασκέδασαν τους μικρούς αλλά και μεγάλους φίλους, που μας τίμησαν με την παρουσία τους!

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η εικαστική έκφραση των παιδιών με θέμα « χριστουγεννιάτικη κάρτα» και υπεύθυνο τον κ. Δημήτρη Παπαχρήστο - εικαστικό του Νέου Σχολείου. Η εικαστική έκφραση συμπληρώθηκε και από το face painting με την βοήθεια της κ. Κωνσταντίνας Μαλτέζου (παιδαγωγού).
Παράλληλα, ο σύλλογος τοξοβολίας - με έδρα την Αγία Τριάδα (ΑΟ Μέρμπακα)- μύησε τους παρευρισκόμενους στα μυστικά του αθλήματος.

Ταυτόχρονα, στο κλειστό γυμναστήριο του Νέου σχολείου πραγματοποιήθηκε τουρνουά pink ponk (παιδικό, εφηβικό και ενηλίκων ). Όλα τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια χαρούμενη χριστουγεννιάτικη ταινία.
Τέλος, ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων πλαισίωσε την εκδήλωση με πλήθος εδεσμάτων που γεύτηκαν όλοι οι παρευρισκόμενοι!

Συγχαρητήρια σ´ όλους!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ