ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019

Η χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Άργους “Τελέσιλλα” σε φεστιβάλ στο Δήμος Βουλιαγμένης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:42:00 μ.μ. | | |
Η χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Άργους “Τελέσιλλα” σε φεστιβάλ στο Δήμος Βουλιαγμένης
Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου, η χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Άργους “Τελέσιλλα” έλαβε μέρος στο φεστιβάλ που οργάνωσε ο Δήμος της Βουλιαγμένης και η χορωδία του.


Οι χορωδίες Αγίου Δημητρίου, Αταλάντης, Τελέσιλλας και Βουλιαγμένης στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Βουλιαγμένης χάρισαν στο ακροατήριο όμορφες μουσικές στιγμές με ένα ρεπερτόριο γεμάτο Ελλάδα.
“Κάλαντα”, “Με το λύχνο του άστρου”, “Όταν βγαίνει το φεγγάρι”, “Το τραγούδι της ειρήνης”, “Ξένες αγκαλιές”, “Η θάλασσα δεν έχει μονοπάτια”, ήταν μερικά από τα τραγούδια που ακούστηκαν δημιουργώντας γλυκές αναμνήσεις, χαλάρωση και χαρά που άλλοι λιγότερο και άλλοι περισσότερο την έχουμε ανάγκη. Γιατί, μπορεί κανείς κι έτσι να ορίσει τον σκοπό της μουσικής: να δίνει ζωή στα όνειρα από τη μια μεριά και να παριστάνει τη ζωή σαν όνειρο από την άλλη.

Η Χορωδία της «Τελέσιλλας» με μαέστρο τον κ. Ιωάννη Κόντη, στο πιάνο τον κ. Νίκο Καπετάνιο και στο τουμπελέκι τον κ. Παναγιώτη Ρέντα έλαβε πολλά συγχαρητήρια και παρατεταμένα χειροκροτήματα για το όμορφο ρεπερτόριό της.
Οι χορωδιακές αυτές συναντήσεις τελειώνουν με έναν δείπνο, δημιουργούν φιλίες και γνωριμίες και κάνουν όλους τους χορωδούς μια παρέα. Η βραδιά, λοιπόν, έκλεισε με τραγούδι και πολλές ευχές για άλλες χορωδιακές συναντήσεις στο μέλλον.

Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου και οι χορωδοί εύχονται καλές γιορτές με υγεία και 2020 ευχές για το νέο έτος!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ