ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019

Σε τέλμα ο Οίακας Ναυπλίου - Σε δύσκολη βαθμολογική θέση - Καθυστερήσεις και στις πληρωμές

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:00:00 π.μ. | | | |
Σε τέλμα ο Οίακας - Σε δύσκολη βαθμολογική θέση - Καθυστερήσεις και στις πληρωμές
 Μόνο θετική δεν κρίνεται η πρώτη παρουσία του Οίακα στο πρωτάθλημα της Α2, με τους νεοφώτιστους να παρουσιάζουν πολλά αγωνιστικά προβλήματα, που τους φέρνουν σε δύσκολη βαθμολογική θέση.

Έτσι, μετά την χθεσινή νέα εντός έδρας απώλεια, παρέμειναν στις τρεις συνολικά νίκες, ενώ μετρούν τρεις εντός των τειχών απώλειες σε πέντε παιχνίδια, για μια έδρα που τις δυο προηγούμενες σεζόν αποτέλεσε το εφαλτήριο για το συγκρότημα της Αργολίδας για να φτάσει σε δυο ισάριθμα πρωταθλήματα και ανόδους, έχοντας το απίθανο 27-0 στο Ναύπλιο.

Αγωνιστικά την τρέχουσα σεζόν ο Χάρης Κουλουριώτης σε συνεργασία με τη διοίκηση επιχείρησαν μια ανανέωση στο ρόστερ, φέρνοντας τον πολύπειρο στην κατηγορία, Τζόρτζεβιτς, τον έμπειρο Καλλινικίδη, αλλά και παίκτες που ξεχώρισαν στην Β’ Εθνική, όπως οι Ζώρζος, Μακρής και Ψημίτης. Φυσικά, και όπως φαίνεται η απώλεια του Πελεκάνου δεν μπόρεσε να καλυφθεί.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι στο Ναύπλιο υπάρχουν καθυστερήσεις και στις πληρωμές, για μια διοίκηση που έχει αποδείξει τη συνέπεια της, και σίγουρα αυτό θα αποτελέσει παροδικό πρόβλημα, αλλά σε συνδυασμό με την αγωνιστική εικόνα έχει φέρει τον Οίακα σε τέλμα.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι στην Αργολίδα θα κληθούν να πάρουν αποφάσεις, ώστε να μπορέσουν να αντιστρέψουν το κλίμα.

Αναδημοσίευση από basketa.gr
Ρεπορτάζ Θωμάς Κυρίτσης
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ