ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2019

Πολιτικά παιχνίδια και αυτοπροβολή στις "πλάτες" του γηροκομείου" καταγγέλλει ο Χρήστος Ζέρβας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:59:00 μ.μ. | | |
Πολιτικά παιχνίδια και αυτοπροβολή στις "πλάτες" του γηροκομείου" καταγγέλλει ο Χρήστος Ζέρβας
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ του Γηροκομείου Ναυπλίου Χρήστος Ζέρβας προχώρησε σε μια δήλωση που προκαλεί απορίες καθώς αναφέρει πως "κάποιοι προσπαθούν να παίξουν πολιτικά παιχνίδια και να αυτοπροβληθούν πάνω στις "πλάτες" του γηροκομείου...".

Αναλυτικά η δήλωση του κυρίου Ζέρβα 

"Μην παρασύρεστε από ορισμένες φωνές οι οποίες θεωρούν οτι το γηροκομείο ξεκίνησε τη λειτουργία του προχθές.

Το γηροκομείο για τρεις δεκαετίες παρέχει εξαιρετικές υπηρεσίες και μάρτυρες είναι οι τρόφιμοι και οι οικογένειές τους.

Το ποσό για τις υπηρεσίες αυτές είναι πενιχρό σε σχέση με άλλα παρόμοια ιδρύματα. Σε μερικούς θα έπρεπε να γίνει κατανοητό οτι οι παππούδες και οι γιαγιάδες μας δεν πεινάνε, δεν κρυώνουν και δεν έχουν προβλήματα στην παροχή υπηρεσιών υγείας εντός του ιδρύματος και γενικά το πρόβλημα των οικονομικών οφειλών δεν έχει αγγίξει τις υπηρεσίες του ιδρύματος.

Οι εργαζόμενοι έχουν πολύ μεγάλο μερίδιο σε αυτό. Με καθημερινή εργασία και αυταπάρνηση έχουν κρατήσει τις υπηρεσίες του ιδρύματος σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Επίσης να πούμε οτι το διοικητικό συμβούλιο που ανέλαβε αποτελείται απο επτά ανθρώπους και οποιαδήποτε πρωτοβουλία σχετικά με το ίδρυμα πρέπει να λαμβάνεται απο το όργανο το οποίο διαχειρίζεται διοικητικά όσο μπορεί βέβαια την τύχη του γηροκομείου.

Είναι τεράστιο λάθος κάποιοι να προσπαθούν να παίξουν πολιτικά παιχνίδια και να αυτοπροβληθούν πάνω στις"πλάτες"του γηροκομείου γιατί το μόνο που καταφέρνουν είναι να υποτιμούν τη νοημοσύνη του κόσμου.

Ας εργαστούμε λοιπόν, όπως συμφωνήσαμε απρόσκοπτα και συλλογικά τιμώντας ο καθένας τη θέση και την ευθύνη που ανέλαβε"
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ