ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019

Βραβείο για βιβλίο του Μητροπολίτη Αργολίδας σε διαγωνισμό της Εκκλησίας της Ρωσίας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:18:00 π.μ. | | | |
Διάκριση για βιβλίο του Μητροπολίτη Αργολίδας σε διαγωνισμό της Εκκλησίας της Ρωσίας
Το βιβλίο «Τα παιδιά θέλουν λιακάδα - Γνωριμία με τον φίλο μας άγιο Παΐσιο» του Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκταρίου των Εκδόσεων «Επιστροφή» έλαβε το ασημένιο μετάλλιο στον πανρωσικό διαγωνισμό του Εκδοτικού Συμβουλίου της Εκκλησίας της Ρωσίας.


Το βιβλίο πήρε το δεύτερο βραβείο (ασημένιο μετάλλιο) στην κατηγορία «ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ» στον 14ο παν-ρωσικό διαγωνισμό «Διαφωτισμός μέσα από το βιβλίο».
Στον διαγωνισμό, που τελούσε υπό την ευλογία του Μακαριωτάτου Πατριάρχη Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ. Κυρίλλου και διοργανώθηκε από το Εκδοτικό Συμβούλιο της Εκκλησίας της Ρωσίας και τη Λαύρα του Αγίου Σεργίου, συμμετείχαν τριάντα πέντε (35) εκδοτικοί οίκοι με χιλιάδες βιβλία από όλη τη Ρωσία.
Η απονομή των διπλωμάτων έλαβε χώρα στην αίθουσα κάτω από τον Καθεδρικό Ναό του Σωτήρος στη Μόσχα, παρουσία εκατοντάδων ανθρώπων και το βραβείο έλαβαν οι μεταφράστριες.
Το βιβλίο παραδόθηκε στον Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκταρίο από την κ. Ναταλία Νικολάου, καθηγήτρια του πανεπιστημίου του Λομονόσοφ στην έδρα της ελληνικής φιλολογίας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ