ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών και η ΚΕΔΑΜ τα φετινά Χριστούγεννα στοχεύουν στην… Αγάπη!!!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:31:00 π.μ. | | | |
Ο Δήμος Άργους Μυκηνών και η ΚΕΔΑΜ τα φετινά Χριστούγεννα στοχεύουν στην… Αγάπη!!!
SANTARGOSFUN!!! Και το 2019, τρέχουμε για καλό σκοπό στο Άργος!!! Φορέστε το σκουφί του Αη – Βασίλη το οποίο θα προμηθευτείτε από το Χριστουγεννιάτικο σπιτάκι του Δήμου στην πλατεία του Αγίου Πέτρου και ελάτε να τρέξουμε την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00 και να μεταμορφώσουμε ζωές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες.

Αξία σκούφου:3 ευρώ

Τα έσοδα από τα σκουφάκια θα διατεθούν στο έργο που κάνει το MAKE-A-WISH (Κάνε-μια-ευχή-Ελλάδας). Ας χαρίσουμε δύναμη κι ελπίδα σε παιδιά που παλεύουν για την υγεία και τη ζωή τους, ενάντια σε σοβαρές ασθένειες που τα απειλούν, ενώ χάνουν την παιδικότητα τους μέσα στα νοσοκομεία.

Το Make-A-Wish εκπληρώνει ευχές που έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν τις ζωές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες. Μια ευχή αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του ταξιδιού για τη θεραπεία, γι’ αυτό και δεσμευόμαστε να εκπληρώνουμε την ευχή κάθε παιδιού που πληροί τα κριτήρια μας. Έρευνες καταδεικνύουν ότι τα παιδιά στα οποία έχει εκπληρωθεί η ευχή τους, μπορούν να ανακτήσουν τη σωματική και συναισθηματική δύναμη που χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν μια πολύ σοβαρή ασθένεια.

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών και η ΚΕΔΑΜ τα φετινά Χριστούγεννα στοχεύουν στην … Αγάπη!!! Στην Αγάπη που ο Δήμος μας αγκαλιάζει τα παιδιά και που προσφέρει όραμα και χαρά σε όλους μας!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ