ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα με θέμα «Εθελοντισμός» στην Τρίπολη Αρκαδίας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα με θέμα «Εθελοντισμός» στην Τρίπολη Αρκαδίας
Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου οργάνωσε χθες (4.12.2019) το απόγευμα, στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, ημερίδα με θέμα «Εθελοντισμός».
Κατά την έναρξη της Ημερίδας, καλωσορίζοντας τους προσκεκλημένους ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Πελοποννήσου Ταξίαρχος Παναγιώτης Πούπουζας, αρχικά αναφέρθηκε στην αξία του εθελοντισμού καθώς και στο σημαντικό και πολύτιμο έργο που τελούν οι Εθελοντικές Οργανώσεις ενώ στη συνέχεια τόνισε πόσο άμεση είναι η ανταπόκριση όλων των εθελοντών κάθε φορά που η Ελληνική Αστυνομία χρειάστηκε τη συνδρομή τους, προσφέροντας ανιδιοτελώς το χρόνο τους και τις υπηρεσίες τους.
Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο κ. Αθανάσιος Χρήστου, Καθηγητής Νεότερης και Σύγχρονης Ιστορίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.
Στο πλαίσιο της ημερίδας χαιρετισμούς απήυθηναν ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Τεγέας κύριος Θεόκλητος, ως εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλεξάνδρου, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Νίκας καθώς και ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κωνσταντίνος Τζιούμης.
Επίσης, παρέστησαν οι Διευθυντές και Αναπληρωτές αυτών, των Διευθύνσεων Αστυνομίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία εκπρόσωποι των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας, εκπρόσωποι Συλλόγων - Σωματείων και φορέων της περιοχής, εκπρόσωποι εκπαιδευτικών φορέων, Πρόεδροι και εκπρόσωποι συνδικαλιστικών ενώσεων, εκπρόσωποι των μέσων μαζικής ενημέρωσης και πλήθος άλλου κόσμου.
Η εκδήλωση οργανώθηκε ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας του Εθελοντισμού, 5 Δεκεμβρίου και με σκοπό την επιβράβευση της ανιδιοτελής προσφοράς των Εθελοντικών Οργανώσεων ενώ παράλληλα να αναδειχθεί ο ουσιαστικός ρόλος του Εθελοντισμού ως και να ευαισθητοποιηθούν όσο το δυνατό περισσότεροι συνάνθρωποί μας.
Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου, ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης, θα συνεχίσει και στο μέλλον να αναλαμβάνει παρόμοιες πρωτοβουλίες. 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ