ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019

Που μπορείτε να δείτε χιόνια στην Αργολίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:47:00 π.μ. | | | |
Που μπορείτε να δείτε χιόνια στην Αργολίδα
Στην Αργολίδα σήμερα Κυριακή 29 Δεκεμβρίου δεν έχει σημειωθεί έντονη χιονόπτωση από τη νύχτα και το οδικό δίκτυο είναι ανοιχτό χωρίς προβλήματα, όμως αν κάποιος θέλει να δει τα χιόνια ή να επισκεφθεί με την οικογένειά του ή τους φίλους του κοντινή περιοχή, υπάρχει λύση σε ορεινό τμήμα της Αργολίδας.


Σύμφωνα με πληροφορίες έντονη χιονόπτωση έχει σημειωθεί στην περιοχή των Λιμνών και προς το Αγιονόρι στα σύνορα της Αργολίδας με την Κορινθία όπου το χιόνι είναι πολύ και πυκνό.

Μέσα στο χωριό των Λιμνών του Δήμου Άργους Μυκηνών η χιονόπτωση δεν ηταν τόσο μεγάλη, υπάρχει όμως χιόνι και οι δρόμοι ειναι ανοιχτοί.

Για τους πιο τολμηρούς ο δρόμος προς Αγιονόρι θα τους αποζημιώσει καθώς εκεί υπάρχει πυκνό χιόνι και σύμφωνα με πληροφορίες ο δρόμος είναι προς το παρόν και εκεί ανοιχτός.

Επίσης χιόνια μπορείτε να δείτε προς την Σκοτεινή και Αλέα όπου πραγματικά η χιονόπτωση ηταν αρκετά μεγάλη τη νύχτα. 

Αν κάποιοι επιχειρήσουν να πάνε θα πρέπει να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, τόσο για το αυτοκίνητο όσο και των επιβατών που θα έχουν μαζί τους και θα πρέπει να έχουν πάντα κατά νου την πολύ προσεκτική οδήγηση.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ