ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019

Κίνηση έκπληξη από τον Κωστούρο για το Γηροκομείο Ναυπλίου

Με μία κίνηση συναίνεσης ενότητας και συνεργασίας ο Δημήτρης Κωστούρος πρότεινε για πρόεδρο του ιδρύματος Μαρίας Ράδου τον Παναγιώτη Αναγνωσταρά.

 Έτσι φαίνεται ότι κάνει πράξη τις υποσχέσεις για συνέργεια σε όλα τα επίπεδα και από κοινού αντιμετώπιση των ζητημάτων. 

Ή πρόταση αυτή αν και στην αρχή οδήγησε την αντιπολίτευση σε αμηχανία έγινε δεκτή πολύ θερμά από όλο το δημοτικό συμβούλιο και τους παριστάμενους. 

Σύμβουλος της παράταξης Αναγνωσταρά χαρακτήρισε πολύ τιμητική την πρόταση του Δημάρχου ο οποίος προχώρησε ακόμα παραπέρα προτείνοντας για τις θέσεις των δημοτών για γραμματέα τον κύριο Κώστα Καράπαυλο και για ταμία τον κύριο Μανώλη Περάκη οι οποίοι μαζί με τον δημοτικό σύμβουλο κύριο Αναστάσιο Ζαφείρη την δημοτική σύμβουλο κυρία Νάντια Αναστασίου ,τον κύριο Θύμιο Αραμπό και την κυρία Κάλτσα Αδαμαντία εκπρόσωπο των εργαζομένων θα απαρτίζουν το νέο διοικητικό συμβούλιο.

Ο δήμαρχος έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου για όλες τις απαραίτητες ενέργειες αλλά και για την υλοποίηση των προτάσεων οι οποίες διατυπώθηκαν στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο ώστε το ίδρυμα Μαρίας Ράδου να βρει λύσεις σε πολλά από τα προβλήματα του.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ