ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019

Φαντασμαγορική έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στο Άργος

Φαντασμαγορική έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στο Άργος
 Το απόγευμα της Τρίτης 3 Δεκεμβρίου ο Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, άναψε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στην πλατεία του Αγίου Πέτρου, κηρύσσοντας την έναρξη των φετινών Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων.

Τα Χριστούγεννα στον Δήμο Άργους Μυκηνών είναι προ των πυλών! Με «Στολίδια, γλυκά , μουσικές και αρώματα κάθε μέρα ο κόσμος θα μπορεί να διασκεδάζει στην κεντρική πλατεία του Άργους στην όμορφη παιχνιδούπολή που έχει στήσει ο Δήμος και η ΚΕΔΑΜ
Στις 6.30 μμ, η ομάδα Powerslide FSK Hellas έδωσε ένα υπαίθριο Freestyle show με Insline Skates!!! Μετά το show η ομάδα βοήθησε τα παιδιά να δοκιμάσουν τα πατίνια Insline Skates. Μια προσφορά από τα Καταστήματα Sellis Bike.
Στις 7 μμ, μικροί και μεγάλοι με το σκουφί του Αη Βασίλη, διάσχισαν μια διαδρομή 1 χιλιομέτρου στο κέντρο της πόλης και … χάρισαν χαρά στα παιδιά του MAKE-A-WISH. Σκουφάκια πωλούνταν στο Χριστουγεννιάτικο σπιτάκι του Δήμου στη χριστουγεννιάτικα στολισμένη πλατεία, το πρωί 11πμ.-1.30μμ και το απόγευμα 6μμ-8μμ.
Τα σκουφάκια που πωλούνται στην τιμή των 3 ευρώ το καθένα και τα έσοδα θα διατεθούν στο έργο που κάνει το MAKE-A-WISH Κάνε μια ευχή Ελλάδας.Τα Ξωτικά από τον ΑΣ Διαγόρας Άργους “πείραζαν” με τα χορευτικά τους καμώματα τον κόσμο.
Στις 7.30 μμ  ένα “Αστέρι Ευχής” με δωρεά 2 ευρώ, κρέμασε το στο “Δέντρο των Ευχών”, ο Δημαρχος Άργους Μυκηνων στηρίζοντας το έργο του MAKE-A-WISH (Κάνε-μια-ευχή-Ελλάδας) για παιδιά με πολύ σοβαρές ασθένειες. Εθελοντές του MAKE-A-WISH απασχόλησαν τα παιδιά με διαδραστικό πρόγραμμα.
Στις 7:30 μμ ο δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος άναψε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο.
Ακολούθησαν Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, κάλαντα, τραγούδια και χορός από:

• Χορωδία του Πολιτιστικού συλλόγου Άργους Τελέσιλλα. Διευθύνει ο Γιάννης Κόντης.
• “Christmas Medley” από την Μπάντα Μουσικού Σχολείου Αργολίδας. Διευθύνει ο Σπύρος Μαρίνης. Υπεύθυνος Ηλίας Δημόπουλος.
• Χορευτικό σύνολο μαθητών από τα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια Αφοι Μαλτέζου, θα αφιερώσουν ένα χορό στο MAKE-A-WISH.
• Παραδοσιακή Μικτή Χορωδία & Ορχήστρα Λυκείου των Ελληνίδων Άργους. Διευθύνει ο Γιάννης Χαβιαρλής.
Περιπλανηθείτε στη Χριστουγεννιάτικη Πλατεία του Άργους τις μέρες των Χριστουγέννων με το παγοδρόμιο, το καρουζέλ, το μεγάλη μπαλόνι, τα αυτοκινητάκια και τα παιδικά παιχνίδια, τα ξύλινα σπιτάκια που θα στεγάσουν το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι Αγάπης και απολαύστε μαγικές εορταστικές βραδιές.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ