ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019

Φιλανθρωπική εκδήλωση στη Νέα Κίο Αργολίδας (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:44:00 μ.μ. | | | |
Φιλανθρωπική εκδηλωση στη Νέα Κίο Αργολίδας
 Φιλανθρωπική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην ενορία της Αγίας Ειρήνης Νέας Κίου στην Αργολίδα την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019. 

Την εκδήλωση διοργάνωσε το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο, η Ερανική Επιτροπή και οι φορείς της Ν.Κίου και έγινε στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ι.Ν. Αγίας Ειρήνης. Προηγήθηκε εσπερινός εις τον Ι.Ν. Αγίας Ειρήνης και στη συνέχεια έγινε η φιλανθρωπική εκδήλωση στην Αίθουσα του Ι.Ν. Αγίας Ειρήνης. Πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον Γενικό Αρχιερατικό της Μητροπόλεως Αργολίδας π. Πέτρο Αθανασόπουλο με Θέμα Πορεία στα Χριστούγεννα.
Κατά την εκδήλωση προσφέρθηκαν εδέσματα με σαρακοστιανούς μεζέδες που είχαν ετοιμάσει οι κυρίες της ερανικής επιτροπής.
Την εκδήλωση πλαισίωσε ορχήστρα με επικεφαλής τον κ. Θεόφιλο Μεταοίδη, όπου παρουσιάστηκε πρόγραμμα με παραδοσιακά Μικρασιάτικα και λαϊκά τραγούδια.
Η προσπάθεια αυτή γίνεται εκ μέρους όλων των φορέων της Ν.Κίου, της Δημ. Ενότητας Ν.Κίου, των Πολιτιστικών Συλλόγων και των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων των Σχολείων μας και αποβλέπει εις την ενίσχυση του Φιλανθρωπικού έργου, δηλαδή την ενίσχυση των απόρων οικογενειών της Ν.Κίου.
Την όλη εκδήλωση συντόνισε ο πρόεδρος της Ερανικής Επιτροπής Πρωτοπρεσβύτερος και εφημέριος του Ι.Ν.Αγίας Ειρήνης Δημοσθένης Γάτσιος.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ