ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019

Η Δημοτική Κοινότητα Κρανιδίου καλεί τους Δημότες να συμμετάσχουν στη δημιουργία εορταστικού κλίματος

Η Δημοτική Κοινότητα Κρανιδίου καλεί τους Δημότες να συμμετάσχουν στη δημιουργία  εορταστικού κλίματος
Προς τους Δημότες της Κοινότητάς μας

Αγαπητοί μας συμπολίτες, καταρχάς σας ευχόμαστε χρόνια πολλά για την μεγάλη γιορτή των Χριστουγέννων αλλά και τις εορτές του δωδεκαημέρου που ακολουθούν. Ευχόμαστε από καρδιάς να έχετε υγεία και χαρά όπως άλλωστε προδιαθέτει το πνεύμα των Χριστουγέννων.

 Όπως πολύ καλά γνωρίζετε η πόλη μας το Κρανίδι, τα τελευταία χρόνια, αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα που σχετίζονται με την ποιότητα της ζωής μας και με την καθημερινότητά μας.

Από τη δυσκολία κυκλοφορίας των οχημάτων σε ώρες αιχμής, την έλλειψη καθαριότητας και φωτισμού στους κοινόχρηστους χώρους της πόλης μας, έως τη σοβαρή έλλειψη χώρων αναψυχής και περιπάτου, συνθέτουν μαζί με τις κακοτεχνίες που μένουν πίσω από τα εκτελούμενο έργο της αποχέτευσης μία εικόνα δυσάρεστη και καταθλιπτική. Εικόνα η οποία δεν αξίζει καθόλου στην ιστορία και τον πολιτισμό του Κρανιδίου.

Με πρόσφατες αποφάσεις της κοινότητάς μας και μάλιστα ομόφωνες έχουμε ζητήσει και προτείνει στη νέα δημοτική Αρχή την άμεση εκτέλεση έργων και παρεμβάσεων που μπορούν να ανατρέψουν αυτή την εικόνα προς το καλύτερο.

Καθώς συνηθίζεται στις μεγάλες εορτές όπως αυτή των Χριστουγέννων ο δήμος στολίζει τις πόλεις και τα χωριά μας με Χριστουγεννιάτικο διάκοσμο και αυτό διαπιστώνουμε ότι ήδη γίνεται αλλά θεωρούμε ότι δεν είναι αρκετό, πρέπει να συμμετέχουμε και εμείς.

Αγαπητοί συμπολίτες μας ,σας ζητάμε και σας παρακαλούμε να συμμετέχετε στη δημιουργία ενός εορταστικού κλίματος εν όψει των ημερών που θα μας κάνει πιο χαρούμενους, εμάς και τα παιδιά μας.

Αυτονόητο είναι για όλους μας ότι θα πρέπει να ζήσουμε και το θρησκευτικό χαρακτήρα των εορτών αυτών με εκκλησιασμό και με ότι η Χριστιανική Ορθόδοξη πίστη μας προτρέπει.

Σε κάθε περίπτωση βέβαια τις μέρες αυτές, δεν πρέπει να ξεχνούμε τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται από προβλήματα που αφορούν στην υγεία τους και σε άλλα κοινωνικοοικονομικά τους θέματα. Τους οφείλουμε τη συμπαράστασή μας.

Πέρα από τον στολισμό και φωτισμό της πόλης μας παρακαλούμε όλους κατοίκους και επαγγελματίες να φωταγωγούν τα σπίτια και τα καταστήματα τους καθ όλη την διάρκεια των εορτών αλλά και πριν από αυτές.

Έχουμε ανάγκη όλοι περισσότερο φως στην πόλη μας ,αλλά και στις καρδιές μας.

Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά!

Ο Πρόεδρος
και οι Κοινοτικοί Σύμβουλοι
της Κοινότητας Κρανιδίου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ