ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019

Κυνηγός στην Αργολίδα έδωσε μάχη σώμα με σώμα με αγριόχοιρο - Νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:28:00 μ.μ. | | | |
Κυνηγός στην Αργολίδα έδωσε μάχη σώμα με σώμα με αγριόχοιρο - Νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Ναυπλίου
 Την Κυριακή το πρωί η παρέα του Β.Λ από τη Νεμέα Κορινθίας, ξεκίνησε για το καθιερωμένο κυνήγι αγριόχοιρου που θα πραγματοποιούνταν λίγο πιο πάνω από το Σκαφιδάκι Αργολίδας.




Η παρέα βρήκε ένα καπρί, τα καρτέρια στήθηκαν και το κυνήγι ξεκίνησε. Τα σκυλιά σήκωσαν το καπρί και η καταδίωξη άρχισε.

Μετά από μια μεγάλη καταδίωξη και μια επίθεση σε ένα σκύλο το καπρί βγήκε στο καρτέρι του Β.Λ. Τότε για αδιευκρίνιστο λόγο επιτέθηκε στον άτυχο Β.Λ. Ο Β.Λ. προσπάθησε να τουφεκίσει το καπρί όμως η καραμπίνα έπαθε εμπλοκή. Καπρί και κυνηγός έγιναν ένα. Ο κυνηγός έπιασε το γουρούνι από τα αυτιά αλλά η μάχη ήταν άνιση. Το γουρούνι κατάφερε αρκετά χτυπήματα μέχρι να αποφασίσει να φύγει.

Ενας κυνηγός από κοντινό καρτέρι φτάνει στο σημείο όπου βρίσκει τον άτυχο κυνηγό αιμόφυρτο να σφαδάζει από τους πόνους. Όλη η ομάδα φτάνει στο σημείο και καλούν ασθενοφόρο από το Ναύπλιο.

Η ομάδα μεταφέρει με ένα αγροτικό τον τραυματία κυνηγό μέχρι τους Μύλους Αργολίδας και από εκεί με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ναυπλίου.

Τρία σπασμένα πλευρά και ένα πολύ επικίνδυνο χτύπημα στο διάφραγμα ένα μόλις εκατοστό μακριά απόν πνεύμονα ήταν η ζημιά που έκανε το καπρί στον άτυχο Β.Λ.

Τυχερός πάνω στην ατυχία του αφού παραλίγο να χτυπηθεί ο πνεύμονας και να κινδυνεύσει η ζωή του Β. Λ.

Ο Β.Λ. μέχρι εχθές το απόγευμα νοσηλευόταν εκτός κινδύνου στο Νοσοκομείο Ναυπλίου.

Πηγή: ihunt.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ