ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019

Απεγκλωβισμοί επιβατών από οχήματα και διακοπές κυκλοφορίας λόγω της "Ζηνοβίας"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:07:00 π.μ. | | |
Απεγκλωβισμοί επιβατών από οχήματα και διακοπές κυκλοφορίας λόγω της "Ζηνιοβίας"
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η κακοκαιρία σε Θεσσαλία, Βοιωτία, Φθιώτιδα και Βόρεια Εύβοια ενώ χρειάστηκε η συνδρομή της πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό πολιτών από τα οχήματά τους σε Θήβα (3), Βίλια (5) και Ιπποκράτειο Πολιτεία (3).


Στην Αττική λόγω της χιονόπτωσης η Τροχαία, έχει διακόψει την κυκλοφορία στη λεωφόρο Πάρνηθος από το τελεφερίκ και πάνω στο ρεύμα προς καζίνο, στην περιφερειακή Πεντέλης- Νέας Μάκρης από το ύψος της Ανατολής έως το στρατιωτικό Νοσοκομείο, καθώς και από το ύψος του γηπέδου Διονύσου έως τον Άγιο Πέτρο και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Απαγορεύτηκε, επίσης, η κίνηση των φορτηγών στη νέα εθνική οδό Αθηνών- Λαμίας, από τον κόμβο Σχηματαρίου, στο ρεύμα προς Λαμία, λόγω χιονόπτωσης, ενώ διακόπηκε η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην παλαιά εθνική οδό Αθήνας- Θήβας, από το 5ο χιλιόμετρο, στη Μάνδρα, στο ρεύμα προς Θήβα.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, η κίνηση των φορτηγών άνω των 3,5 τόνων απαγορεύτηκε προληπτικά από το Σχηματάρι και πάνω, καθώς υπάρχει κίνδυνος να κλείσει ο δρόμος αν ακινητοποιηθεί κάποιο μεγάλο όχημα.

Ωστόσο επιχειρούν συνεχώς τα εκχιονιστικά μηχανήματα για να κρατηθούν οι δρόμοι ανοιχτοί.

Πηγή: skai.gr και ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ