ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019

Έρχονται βροχές και καταιγίδες το Σαββατοκύριακο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:17:00 μ.μ. | |
Ερχονται βροχές και καταιγίδες το Σαββατοκύριακο
Από σήμερα Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου  ο καιρός θα παρουσιάσει μία αλλαγή κυρίως στα νησιά του Ιονίου και τα δυτικά διαμερίσματα της χώρας όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές και λίγες σποραδικές καταιγίδες .

Την Παρασκευή οι τοπικές βροχές θα επιμείνουν στα Δυτικά καθώς και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου ενώ στις υπόλοιπες περιοχές τα διαστήματα ηλιοφάνειας θα είναι μεγάλα.

Το Σαββατοκύριακο αναμένουμε επιδείνωση του καιρού στο μεγαλύτερο κομμάτι της χώρας με κύρια χαρακτηριστικά τις έντονες βροχές και καταιγίδες και τα χιόνια στα ορεινά τμήματα της βόρειας Ελλάδας ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Από την Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου ο καιρός  σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, μετά τις βροχές του τριημέρου φαίνεται  να εναρμονίζεται με τις ημέρες και το κρύο να γίνεται αισθητό την παραμονή των Χριστουγέννων από βορρά προς νότο.

Ακόμα δεν μπορούμε να μιλήσουμε για τα ποσοτικά του χαρακτηριστικά (ελάχιστες-μέγιστες θερμοκρασίες) αλλά δείχνει να είναι πιο έντονο στα ανατολικά τμήματα. Υπάρχει βέβαια το ενδεχόμενο οι ψυχρές αέριες μάζες να κινηθούν ανατολικότερα προς την Τουρκία αφήνοντας ανεπηρέαστη τη χώρα μας.

Επειδή τα στοιχεία μεταβάλλονται κάθε μέρα, θα υπάρξουν νεότερες και πιο λεπτομερείς εκτιμήσεις
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ