ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020

Σε ποιους δρόμους της Αργολίδας απαγορεύτηκε πλήρως η κυκλοφορία φορτηγών άνω του 1,5 τόνου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:13:00 μ.μ. | | |
Με απόφαση του Αστυνομικού Διευθυντή Αργολίδας Λάμπρου Κατσαντώνη αποφασίστηκε η  προσωρινή και πλήρη διακοπή της κυκλοφορίας παντός είδους φορτηγού αυτοκινήτου ωφέλιμου φορτίου άνω των 1,5 τόνων για ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας προς τον σκοπό αποφυγής πρόκλησης κυκλοφοριακών προβλημάτων και λόγω εκδήλωσης δυσμενών καιρικών φαινομένων, από την 18.00' ώρα της Κυριακής 05/01/2020 έως την 23.59' ώρα της Δευτέρας 06/01/2020 και στα δύο ρεύματα Κυκλοφορίας τον κατωτέρου οδικού δικτύου μας. 

α. Της Π.Ε.Ο. Αργούς-Κορίνθου (μέσω Δερβενακίων), από τη χ/θ 12 μέχρι τη χ/θ 17. 
β. Της Π.Ε.Ο. Αργους-Τριπόλεως, από τη χ/θ 17 μέχρι τη χ/Θ 38. 2. 

Από την παραπάνω απαγόρευση εξαιρούνται τα παρακάτω οχήματα: 
• Οχήματα οδικής βοήθειας. 
• Φορτηγά πού μεταφέρουν αλάτι. 
• Οχήματα εκτάκτου ανάγκης. 

Η ανωτέρω κυκλοφοριακή ρύθμιση, δύναται να παραταθεί ή να μειωθεί και πέραν των καθορισμένων ωρών, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες το επιβάλλουν, κατά την κρίση τον Επικεφαλής των μέτρων Τροχαίας. 

Η τοποθέτηση και αφαίρεση των προβλεπόμενων κινητών πινακίδων θα γίνεται με μέριμνα και ευθύνη τον Τμήματος Τροχαίας λόγους-Μυκηνών, σε συνεργασία με τον Δήμο Αργούς-Μυκηνών. 

Από την τοποθέτηση των φορητών πινακίδων οδικής σήμανσης καθώς και τις υποδείξεις-σήματα των Τροχονόμων, οι παραβάτες της Απόφασης αυτής διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις τον Ν. 2696/1999 (Α-57) «Περί κυρώσεως τον Κ.Ο.Κ.», ως τροποποιήθηκε και ισχύει 

Η παρούσα να δημοσιευθεί στις Τοπικές εφημερίδες, κατ εφαρμογή τον άρθρον 109 τον Κ.Ο.Κ. και να ανακοινωθεί από τα τοπικά Ραδιοτηλεοπτικά Μέσα και να αναρτηθεί στο διαδίκτυο σύμφωνα με το άρθρο 4 τον Ν.3861/2010 (Φ.Ε.Κ. τ. Α'-112 /13-7-2010). 

Λοιπές Υπηρεσίες και Φορείς πού κοινοποιείται η παρούσα, παρακαλούνται για την ενημέρωσή τούς.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ 
Αστυνομικός Διευθυντής
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ