ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020

Το 1ο Σύστημα Προσκόπων Άργους ταξίδεψε στις γειτονιές του διαστήματος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:01:00 μ.μ. | | |
 1ο Σύστημα Προσκόπων Άργους ταξίδεψε στις γειτονιές του Διαστήματος
Το βράδυ της Παρασκευής με τις πρώτες αχτίδες του 2020 να έχουν ανατείλει, το 1ο Σύστημα Προσκόπων Άργους ταξίδεψε στις γειτονιές του Διαστήματος, εκεί που τα μονοπάτια της Επιστήμης συνορεύουν με εκείνα της Μυθολογίας με τη διαδρομή να γίνεται εγγυημένα συναρπαστική.
Το διαστημόπλοιο που μας μετέφερε ήταν η Αίθουσα Πολιτισμού Μέγας Αλέξανδρος με επιβάτες πάρα πολλούς ανθρώπους της πόλης του Άργους που έκλεισαν θέση σε αυτό το ταξίδι και κυβερνήτες τον κύριο Γ. Οικονόμου (Φυσικό και Ερασιτέχνη Αστρονόμο), και τον κύριο Σ. Καραχοτζίτη (Μαθηματικό) που ανέλυσαν επιστημονικά στοιχεία για σημαντικούς αστερισμούς που μεσουρανούν, συγκυβερνήτες ήταν και μέλη του 1ου Συστήματος Προσκόπων Άργους που ξετύλιξαν ένα κουβάρι όμορφων ιστοριών από τον μαγικό κόσμο της Ελληνικής Μυθολογίας που πάντα συναρπάζει κι τη σχέση τους με τις διάφορες ονομασίες των αστερισμών.
Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών κ. Δημήτρης Καμπόσος χαιρέτισε την εκδήλωση η οποία σημειωτέων ήταν η πρώτη για τη νέα χρονιά. Για άλλη μια φορά κοντά μας και οι Παλαιοί Πρόσκοποι της πόλης μας! 
Ευχαριστούμε θερμά την ΚΕΔΑΜ για την παραχώρηση της αιθούσης, τους κυρίους Οικονόμου και Καραχοτζίτη για το χρόνο, τις γνώσεις και τη διάθεσή τους και φυσικά όλο τον κόσμο που αφιέρωσε το βράδυ της Παρασκευής να βρεθεί μαζί μας σε αυτή την τόσο όμορφη και ενδιαφέρουσα παρουσίαση
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ