ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020

Σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας η Αργολίδα για τον Ηφαιστίωνα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:29:00 μ.μ. | | | |
Σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας η Αργολίδα για τον Ηφαιστίωνα
Σε κατάσταση αναμονής βρίσκονται οι αρμόδιες υπηρεσίες της Αργολίδας μετά και την σύσκεψη του Οργάνου Πολίτικης Προστασίας που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου για την αντιμετώπιση της σφοδρής κακοκαιρίας Ηφαιστίων.



Μέχρι στο μεσημέρι της Κυριακής εκτός από το ψύχος δεν έχει παρατηρηθεί κανένα απολύτως πρόβλημα σε όλη την Αργολίδα.

Τα φαινόμενα αναμένονται από τις απογευματινές ώρες και προς το βράδυ άλλα και καθ όλη την διάρκεια της Δευτέρας.

Οχήματα της πυροσβεστικής έχουν σταθμεύσει σε σημεία όπου παραδοσιακά παρουσιάζονται προβληματα από τις χιονοπτώσεις, έτσι ώστε να βρίσκονται επί τόπου σε περίπτωση που παρουσιασθεί πρόβλημα.

Μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας βρίσκονται και αυτά σε ετοιμότητα για να δράσουν σε ανάλογες περιπτώσεις εκχιονισμού.

Σύμφωνα και με τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Ιωάννη Μαλτέζο υπάρχουν διαθέσιμες και επαρκείς ποσότητες αλατιού για να χρησιμοποιηθούν σε τμήματα οδοστρώματος που θα παγώσουν.

Επίσης σε κατάσταση ετοιμότητας βρίσκονται το ΕΚΑΒ και οι Εθελοντικές ομάδες της ΕΟΔ και του Ερυθρού Σταυρού για να παράσχουν βοήθεια όπου χρειαστεί.

Εντολές για την παρακολούθηση των φαινομένων έχει λάβει και η αστυνομία που περιπολεί σε τμήματα του οδικού δικτύου, ενώ και το Λιμενικό βρίσκεται σε αυξημένη ετοιμότητα για τυχών βοήθεια που θα χρειαστεί να παράσχει.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ