Πέμπτη, 9 Ιανουαρίου 2020

Ο Τόμμυ Κίκιλης τελικά ανέλαβε προπονητής του Ναύπλιο 2017

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:31:00 μ.μ. | | |
Ο Τόμμυ Κίκιλης τελικά ανέλαβε προπονητής του Ναύπλιο 2017
"Ο Μπλένταρ Χριστόφορος Κόλα, παρευρέθηκε στη σημερινή προπόνηση της ομάδας του Ναύπλιο 2017 αλλά ως προσωπικός φίλος του Παναγιώτη Ταχτσίδη υποστηρίζοντας την ομάδα και μόνο" διευκρινίζει η Διοίκηση της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

"Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Αλέξη Μαντζούνη για όλη τη συνεισφορά του στην ομάδα του Ναύπλιο 2017 από την αρχή του πρωταθλήματος έως και σήμερα και να ανακοινώσουμε και επίσημα την αποχώρησή του από τη θέση του προπονητή από σήμερα.Ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά του βήματα.

Σε συνέχεια της προηγούμενης ανακοίνωσής μας, θα θέλαμε να καλωσορίσουμε τον Τόμμυ Κίκιλη στην οικογένεια του Ναύπλιο 2017 ως νέο προπονητή της ομάδας.

Η Διοίκηση εμπιστεύτηκε τον Τόμμυ να συνεχίσει την επιτυχημένη έως σήμερα πορεία της ομάδας και να αποτελέσει σύμμαχο στο στόχο για το τελικό επιτυχημένο αποτέλεσμα.

Τέλος, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε πως ο Μπλένταρ Χριστόφορος Κόλα, όντως παρευρέθηκε στη σημερινή προπόνηση της ομάδας αλλά ως προσωπικός φίλος του Παναγιώτη Ταχτσίδη υποστηρίζοντας την ομάδα και μόνο.

Καλή επιτυχία στον Τόμμυ! Καλή συνέχεια στην ομάδα!"

Ναύπλιο FC 2017
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ