ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020

Η "Ιπτάμενη" Ευφροσύνη Σκούμπη από την Αργολίδα σάρωσε τις πρώτες θέσεις στα 400μ.και τα 800μ. ελεύθερο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:29:00 π.μ. | | |
Η "Ιπτάμενη" Ευφροσύνη Σκούμπη από την Αργολίδα σάρωσε τις πρώτες θέσεις στα 400μ.και τα 800μ. ελεύθερο
Η Ιπτάμενη Ευφροσύνη Σκούμπη συμμετείχε σε αγώνες κολύμβησης το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στην Πάτρα και κατέκτησε την 1η θέση στα 400μ.και στα 800μ. ελεύθερο και την 2η θέση στα 200μ.ύπτιο κάνοντας ταυτόχρονα και ατομικά ρεκόρ.

Η Ευφροσύνη Σκούμπη, με την προπονητική καθοδήγηση της προπονήτριας των Ιπτάμενων Κατερίνας Δημακοπούλου προετοιμάζεται για τους χειμερινούς αγώνες κολύμβησης στις προαγωνιστικές κατηγορίες μαζί με άλλους κολυμβητές των Ιπτάμενων. 
Της αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για τις επιτυχίες της όπως και σε όλους τους αθλητές του Αθλητικού Συλλόγου Αργολίδας ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ καθώς και στην προπονήτρια των Ιπτάμενων οι οποίοι φέρνουν τα τελευταία χρόνια κολυμβητικές επιτυχίες σε όλη την Αργολίδα δεδομένου του γεγονότος ότι το κολυμβητήριο στο Ναύπλιο κάποιους μήνες σταματάει τη λειτουργία τους και η διαδικασία της προπόνησης των αθλητών δυσκολεύει αισθητά. Ελπίζουμε σύντομα να υπάρχει μια οριστική λύση στο πρόβλημα αυτό καθώς γίνονται εξαιρετικές προσπάθειες για αυτό. 

Οι Ιπτάμενοι αποδεικνύουν για ακόμη μια φορά την ποιοτική κολυμβητική δουλειά που κάνουν και το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο της ομάδας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ