ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020

Φοιτητές από Αμερικανικό κολέγιο πρόσφεραν εθελοντική εργασία στο Συσσίτιο Ευαγγελίστριας Ναυπλίου (βίντεο)

Φοιτητές από Αμερικανικό κολέγιο πρόσφεραν εθελοντική εργασία στο Συσσίτιο Ευαγγελίστριας Ναυπλίου (βίντεο)
Φοιτητές από Αμερικανικό Πανεπιστήμιο του New Jersey επισκέφθηκαν την Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020 τις εγκαταστάσεις του Συσσιτίου του Ιερού ναού Ευαγγελίστριας Ναυπλίου.
 Οι φοιτητές από το Rutgers University του New Jersey στο πλαίσιο του μαθήματος Service Learning , δηλαδή προσφερόμενης κοινωνικής υπηρεσίας σε απόρους ,επισκέφτηκαν το Ναύπλιο έτσι ώστε τα παιδιά να συμμετέχουν εθελοντικά σε κάποιες δομές κοινωνικής προσφοράς.
Στόχος του μαθήματος των φοιτητών από την Αμερική είναι τα παιδιά να συνδυάσουν τη Μεσογειακή διατροφή το βιώσιμο περιβάλλον και την εθελοντική εργασία.
Οι φοιτητές βρέθηκαν στην εκκλησία της Ευαγγελίστριας στο Ναύπλιο στο κοινωνικό συσσίτιο και ετοίμασαν μαζί με εθελοντές του Συσσιτίου γεύματα προκειμένου να προσφερθούν στις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες στο Ναύπλιο.
Οι φοιτητές ξεναγήθηκα από τον εφημέριο και πρόεδρο του Συσσιτίου π. Ελευθέριο Μίχο στο εκκλησιαστικό μουσείο που φυλάσσονται εκκλησιαστικά αντικείμενα του 19 και 18 αιώνα. Τους φοιτητές συνόδευαν η επίκουρος καθηγήτρια του Πανεπιστήμιου Γλυκερία Ψαρά και ο καθηγητής Μιχάλης Γεωργούλης
Για την λειτουργία του Συσσιτίου στον Ιερό ναό Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου μίλησε στα παιδιά ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος κι ο εφημέριος και επικεφαλής του Συσσιτίου π. Ελευθέριος Μίχος
Ο Μητροπολίτης Αργολίδας εξέφρασε την ιδιαίτερη ικανοποίησή του για την λειτουργία του Συσσιτίου όπου καθημερινά άποροι της πόλης βρίσκουν ένα πιάτο ζεστό φαγητό.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ