ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020

Τι ακριβώς θα κάνει το νέο σύστημα τηλεελέγχου - τηλεχειρισμού στη ΔΕΥΑ Ναυπλίου

Τι ακριβώς θα κάνει το νέο σύστημα τηλεελέγχου - τηλεχειρισμού στη ΔΕΥΑ Ναυπλίου
 Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Ναυπλίου (Δ.Ε.Υ.Α.Ν.) κ.Καχριμάνης Γεώργιος μετά από ανοικτό διεθνή διαγωνισμό, υπέγραψε σύμβαση με την εταιρεία «ΤΕΧΝΩΡ ENGINEERING», αναθέτοντάς της την εκτέλεση της Προμήθειας με τίτλο «ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΛΕΕΛΕΓΧΟΥ-ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΥ – ΕΡΓΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ- ΔΕΥΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ».

Πρόκειται για Προμήθεια προϋπολογισμού 1.016.800 Ευρώ η οποία περιλαμβάνει εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία ενός συστήματος Τηλεελέγχου- Τηλεχειρισμού (SCADA) ώστε να ελέγχει αυτόματα από τα κεντρικά γραφεία της το εξωτερικό και το εσωτερικό δίκτυο ύδρευσης, καλύπτοντας το σύνολο των Δημοτικών Ενοτήτων. 
Στο σύστημα αυτό θα ενσωματωθούν τα στοιχεία του υφιστάμενου συστήματος (εγκατεστημένου από 12ετίας) και θα υλοποιηθεί η ενοποίησή τους σε νέο, ενιαίο σύστημα απεικόνισης. Με την ολοκλήρωση της Προμήθειας (εντός του 2020) θα διασφαλιστεί με σύγχρονα μέσα η πλήρωση και συνεχής (24ωρη) εποπτεία των Δεξαμενών ύδατος καθώς και η συνεχής (24ωρη) εποπτεία της ποιότητας του νερού. 
Επιπλέον θα επιτευχθεί αποτελεσματική διαχείριση των υδάτινων πόρων ιδιαιτέρως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες όπου έχουμε υπερβολική αύξηση της ζήτησης, εξοικονόμηση ενέργειας, και καλύτερη αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού. Τέλος θα συμβάλλει στον γρήγορο εντοπισμό και αποκατάσταση των βλαβών που μπορεί να υπάρξουν στο δίκτυο εξασφαλίζοντας έτσι την απρόσκοπτη υδροδότηση των καταναλωτών.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ