ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Επιδαύρου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:08:00 π.μ. | | |
Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Επιδαύρου
Τακτική συνεδρίαση του  Δημοτικού Συμβουλίου Επιδαύρου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 19.00' στην αίθουσα συνεδριάσεων τον Δημοτικού Συμβουλίου Επιδαύρου (ισόγειο Δημαρχείου), προκειμένου να συζητηθούν τα θέματα ημερήσιας διάταξης και ληφθούν αποφάσεις επ' αυτών:


1. Υποβολής πρότασης με τίτλο «Προμήθεια και τοποθέτηση στεγάστρων για την αναβάθμιση των στάσεων, με στόχο την εξυπηρέτηση τον επιβατικού κοινού τον Δήμου Επιδαύρου», στο Πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ» στο πλαίσιο της Πρόσκλησης V με τίτλο «Προμήθεια εξοπλισμού, κατασκευή, μεταφορά και τοποθέτηση στεγάστρων, για τη δημιουργία ή και αναβάθμιση των στάσεων, για την εξυπηρέτηση τον επιβατικού κοινού των δήμων της χώρας»

2. Τροποποίηση σύμβασης συνεργασίας τον Δήμου Επιδαύρου με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης ΑΕ για την εναλλακτική διαχείριση δημοτικών αποβλήτων συσκευασίας

3. Ορισμός εκπροσώπου στην επιτροπή τον άρθρον 11 ΠΔ 31/2018 4. Ορισμός εκπροσώπου στο πρωτοβάθμιο συμβούλιο Επιθεώρησης Θεάτρων και Κινηματογράφων για το 2020

5. Συγκρότηση Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης 

6. Σύσταση επιτροπής για την παροχή γνώμης σχετικά με την άρση κυκλοφορίας οχημάτων τον Δήμου Επιδαύρου 

7. Έγκριση κανονισμού χρήσης μουσικής και μουσικών οργάνων - παράτασης τον ωραρίου λειτουργίας της μουσικής σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος τον Δήμου Επιδαύρου.

8. Διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων του Δήμου Επιδαύρου έτους 2020
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ