ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020

Με ακτίνες Χ σκανάρουν Τουρκικό φορτηγό πλοίο στο λιμάνι του Ναυπλίου (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:33:00 μ.μ. | | | | |
Με ακτίνες Χ σκανάρουν Τουρκικό φορτηγό πλοίο στο λιμανι του Ναυπλίου
Με ειδικό όχημα ανίχνευσης με ακτίνες Χ - RAY γίνονται σήμερα Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020 στο Λιμάνι του Ναυπλίου έλεγχοι σε φορτηγό πλοίο από την Τουρκία.

Συγκεκριμένα, το πλοίο μεταφέρει μάρμαρα και ο στοχευμένος έλεγχος γίνεται με το ειδικό σύγχρονο VAN X-RAY που διαθέτει η Ελληνική ακτοφυλακή και με ειδικό σκύλο ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών από το Τμήμα Ασφαλείας του Λιμεναρχείου Ναυπλίου.
Τα ανωτέρω οχήματα, βάσει των παγκοσμίως υψηλών τεχνικών προδιαγραφών είναι τύπου VAN, που αναφέρονται ως ZBV κινητά προβολικά συστήματα και επιτρέπουν την ταχεία και απρόσκοπτη επιτήρηση διαφόρων επιλεγμένων στόχων.
Ταυτόχρονα, δημιουργούν φωτογραφικές εικόνες, σαρώνοντας το περιεχόμενο του ελεγχόμενου αντικειμένου, είτε είναι σταθερό είτε σε κίνηση και εντοπίζει οργανικές ουσίες και σχετικές απειλές, ενώ όλα τα συνεργαζόμενα υποσυστήματα είναι τοποθετημένα εντός οχήματος VAN, με αποτέλεσμα το σύνολο να αποτελεί ένα αυτόνομο, ευέλικτο και πολύ διακριτικό εργαλείο ανίχνευσης.
Το σύστημα ZBV είναι ασφαλές σε όρους ακτινοβολίας για τους χρήστες, τους επιτηρούμενους στόχους και το περιβάλλον καθώς πληροί όλες τις διεθνείς προδιαγραφές ασφαλείας για την ακτινοβολία.
Το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή, με την απόκτηση των προαναφερομένων συστημάτων, έχει στα επιχειρησιακά του μέσα αποτελεσματικές λύσεις για την καταπολέμηση των σχετικών παράνομων απειλών και βρίσκεται στην πρώτη γραμμή με την επιχειρησιακή ενεργοποίηση τεχνολογιών αιχμής, ώστε να προστατεύει τους πολίτες της Ελλάδας και να εγγυάται την ασφάλειά τους από απειλές και παράνομες δραστηριότητες, ενώ η χρήση του στο Λιμάνι του Ναυπλίου αναβαθμίζει το επίπεδο ασφάλειας
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ