Κυριακή, 26 Ιανουαρίου 2020

Η ΔΗΜ. ΤΟ. Ναυπλίου της Νέας Δημοκρατίας έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της (βίντεο)

Η ΔΗΜ. ΤΟ. Ναυπλίου της Νέας Δημοκρατίας έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της (βίντεο)
Η Δημοτική Τοπική Οργάνωση Ναυπλίου της Νέας Δημοκρατίας πραγματοποίησε την ετήσια εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Η εκδηλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020 στο ξενοδοχείο "Αμαλία"
Καλεσμένος στην εκδήλωση ως κεντρικός ομιλητής ήταν ο Ναυπλιώτης Ευρωβουλευτής Στέλιος Κυμπουρόπουλος.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Γ.Γ. του Υπουργείου Πολιτισμού Γιώργος Διδασκάλου, ο Βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Ιωάννης Μαλτέζος, ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης και Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αργολίδας Δημήτρης Σχοινοχωρίτης, ο Παναγιώτης Τζαβάρας γενικό συντονιστή των κομματικών οργανώσεων της Πελοποννήσου, η Πρόεδρος του ΚΕΘΙ Σόνια Τάνταρου Κρίγγου, η πρόεδρος της ΔΗΜ. Τ.Ο. Ναυπλίου, Αθανασία Παπαρηγοπούλου, η Πολιτευτής Αργολίδας Ελένη Παναγιωτοπούλου, ο Διοικητής στο Γενικό Λαϊκό Χρήστος Αντωνόπουλος, μέλη και φίλοι της ΔΗΜ. ΤΟ Ναυπλίου κα.
Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος γεννήθηκε στις 9 Ιουλίου 1985 στην Αθήνα. Στην ηλικία των δεκατεσσάρων μηνών διαγνώστηκε με νωτιαία μυική ατροφία.Στην ηλικία των 15 ετών η περίπτωσή του έγινε η αφορμή να αλλάξει ο νόμος περί σημαιοφόρων στις σχολικές παρελάσεις.
Το 2003 εισήχθη στο Τμήμα Ιατρικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, από όπου έλαβε το Πτυχίο Ιατρικής το 2010, με Άριστα. Από το 2013 έως το 2015, παράλληλα με την άσκηση Ειδικότητας, παρακολούθησε μετεκπαιδευτικά σεμινάρια στο αντικείμενο των ψυχοσεξουαλικών διαταραχών του ανθρώπου.
Το 2014 πήρε μεταπτυχιακό δίπλωμα στην «Προαγωγή Ψυχικής Υγείας - Πρόληψη Ψυχιατρικών Διαταραχών». Το 2016, έλαβε τον Τίτλο Ειδικότητας της Ψυχιατρικής και έκτοτε εργάζεται ως Επιμελητής Β' στη Β' Πανεπιστημιακή Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου «Αττικόν».
Το 2013, πρωτοστάτησε στη διοργάνωση της πρώτης ελληνικής αποστολής στην πανευρωπαϊκή εκδήλωση “Freedom Drive”, που έγινε εφαλτήριο για να δημιουργηθεί ο πρώτος Οργανισμός Ανεξάρτητης Διαβίωσης Ελλάδος, "I-Living!", που είναι μια αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία που διοικείται αποκλειστικά από άτομα με αναπηρία.
Στις 20 Φεβρουαρίου 2019 ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά του για ευρωβουλευτής με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση-αίτημα του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη. Η αναπηρία του αποτέλεσε αντικείμενο διαμάχης ανάμεσα σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ, ιδίως με τον τότε αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη. Αφορμή για την κίνηση του υπουργού αποτέλεσε μία ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα του Κυμπουρόπουλου, με την ιδιότητα του υποψήφιου της ΝΔ στις ευρωεκλογές του 2019.[εκκρεμεί παραπομπή]
Στις ευρωεκλογές εξελέγη ευρωβουλευτής, ενώ κατέχει το πανελλήνιο ρεκόρ σταυρών προτίμησης σε ευρωεκλογές, ήτοι 577.114 σταυρούς.
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ