ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020

Αργολίδα: Πήγε στο κτήμα του για αγροτικές εργασίες και του έσπασαν το αυτοκίνητο

Αργολίδα: Πήγε στο κτήμα του για αγροτικές εργασίες και του έσπασαν το αυτοκίνητο
 Αντιμέτωπος με σπείρα αγνώστων δραστών ήρθε  κάτοικος της Αργολίδας ο οποίος πήγε στο κτήμα του στην Βελανιδιά του Δήμου Άργους Μυκηνών για αγροτικές εργασίες. 


Πιο συγκεκριμένα την Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020 στις 07:00 περίπου το πρωί είχε σταθμεύσει εντός αγροκτήματός του στη Βελανιδιά Αργολίδας, το αυτοκίνητό του, μάρκας MERCENDES SMART, χρώματος μαύρο, προκειμένου να κάνει αγροτικές εργασίες.

Την 11:40' ώρα περίπου, διαπίστωσε ότι άγνωστοι δράστες είχαν σπάσει το πίσω παρμπρίζ του αυτοκινήτου και είχαν αφαιρέσει το πορτοφόλι του, που περιείχε το αστυνομικό δελτίο ταυτότητάς ταυ, μία κάρτα αναλήψεων της τράπεζας Πειραιώς, μία κάρτα αναλήψεων της Εθνικής Τράπεζας καθώς επίσης την άδεια ικανότητας οδήγησής του και πενήντα ευρώ. 

Σύμφωνα με τον ίδιο πρόκειται για σπείρα, όπως ενημερώθηκε από την αστυνομία, που έχει βάλει στόχο αυτοκίνητα αγροτών, που τα παρκάρουν στον δρόμο έξω από τα κτήματα τους και τα σπάνε για να πάρουν οτι βρουν.

Θα πρέπει οι αγρότες τις περιοχής μας να έχουν υπόψιν τους τα περιστατικά αυτά και να λαμβάνουν τα μέτρα τους, να φροντίζουν να εχουν οπτική επαφή με τα οχήματα τους και φυσικά να μην αφήνουν στο εσωτερικό των αυτοκινήτων αντικείμενα αξίας.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ