ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020

Πρωτοχρονιάτικη πίτα για την ΟΕΒΕ Άργους - Ζήτησε επίλυση θεμάτων που εμποδίζουν την επιχειρηματικότητα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:14:00 μ.μ. | | |
Πρωτοχρονιάτικη πίτα για την ΟΕΒΕ Άργους - Ζήτησε επίλυση θεμάτων που εμποδίζουν την επιχειρηματικότητα
Την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αργολίδας πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας και στην συνέχεια η τακτική Γενική Συνέλευση της ΟΕΒΕ Άργους.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, ο Πρόεδρος Γαβρίλος Θεόδωρος, ο Γραμματέας Δαμούλος Παναγιώτης, ο αντιπρόεδρος Γιώργος Πινάτσης, μέλη του Δ.Σ. και της ΟΕΒΕ Άργους, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας Φώτης Δαμούλος ο Οικονομικός Επόπτης του Επιμελητηρίου Αργολίδας και πρώην Πρόεδρος του ΟΕΒΕ Άργους Μανώλης Δανούσης κα.
Τα θέματα της Γενικής συνέλευσης ήταν, ο Διοικητικός απολογισμός 2019, ο Οικονομικός απολογισμός 2019 και Ενημέρωση - Προγραμματισμός δράσεων.
Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπόρων, Βιοτεχνών, Επαγγελματιών Άργους Θεόδωρος Γαβρίλος μεταξύ άλλων έθεσε διαχρονικά ζητήματα που εμποδίζουν την επιχειρηματικότητα στην πόλη του Άργους και υποσχέθηκε να παλέψουν για αυτά, τονίζοντας:
"Ως ΟΕΒΕ Άργους εκπροσωπούμε ένα σημαντικό αριθμό επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο εμπόριο, τις υπηρεσίες, την μεταποίηση σε βιοτεχνικούς κλάδους και τεχνικά επαγγέλματα και που εκπροσωπούνται μέσω ενεργών και δραστήριων σωματείων.
Θα θέλαμε να εστιάσουμε στα ακόλουθα τρέχοντα αλλά και διαχρονικά ζητήματα που εμποδίζουν την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στην περιοχή μας:
Στη μείωση των δημοτικών τελών των επιχειρήσεων μελών μας τα οποία είναι δυσανάλογα με την κερδοφορία, τις δραστηριότητες και τις ανταποδοτικές υπηρεσίες
Τη δημιουργία ανταποδοτικών υπηρεσιών και την ανάληψη δέσμης διαρθρωτικών μέτρων για την βελτίωση βασικών υποδομών που εμποδίζουν την προσβασιμότητα των καταναλωτών και ως εκ τούτου έχουν επηρεάσει αρνητικά την εμπορικότητα της πόλης του Άργους.
Την επίλυση οριστικά των ζητημάτων ΖΟΕ και υποχρεωτικής μετεγκατάστασης επιχειρήσεων αλλά και την υποστήριξη δημιουργίας  βασικών δομών όπως: Βιοτεχνικού πάρκου, εμπορευματικού κέντρου, μόνιμου εκθεσιακού κέντρου, για την ενδυνάμωση τόσο της παραγωγής όσο και της προβολής των πολλών και σπουδαίων προϊόντων που παράγει άλλωστε η ευρύτερη περιοχή του Άργους.
Την ένταξη στο Ε.Π. ΠΕΠ Πελοποννήσου περισσοτέρων δράσεων με τελικούς αποδέκτες τις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις του νομού για την ποιοτική αναβάθμιση τους."
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ